Maattomat kuninkaat

Maattomat kuninkaat

Uutuus
Juhana Säde

Osa tästä sarjasta

ePUB

4,5 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515689368

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 13.04.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Maattomat kuninkaat -trilogia on viikinkiajalle sijoittuva sukusaaga.

Romaanin keskiössä on Vanajan Rautia, joka nai nuoruuden purjehduksellaan Birkan kuninkaan sisaren. Vaikka hämäläisellä on myöhemmällä iällä omia haasteita kotiseudullaan, Rautia sekaantuu trilogian aloitusosassa Svean ja Rusinmaan valtataisteluihin, maattomien kuninkaiden liittoon. Se ajaa hänet vaikuttavaan seikkailuun, joka koulii turkiskauppiaasta soturin ja kuljettaa lukijan Idäntietä pitkin maailman ääriin.

Maattomat kuninkaat ei jätä lukijaa kylmäksi. Tarina on vetävä ja henkilöt vahvasti motivoitu. Kadonnut maailma ja levoton aikakausi herää käsittämättömän hienosti ja omaperäisesti eloon, historioitsijan tarkkuudella. Teos on julkaistu ensimmäisen kerrran painettuna kirjana vuonna 2014 (Myllylahti). Tarinan jatko-osia ovat Kaupungien kuningatar (2017, 2019) ja vielä julkaisematon Valtiaiden varjot.

Maattomat kuninkaat -romaanista sanottua:

"Suuressa maailmassa teoksen vahvalla tarinalla olisi jopa mahdollisuudet valkokankaalle . . . Lukukokemukseksi niin äideille ja tyttärille kuin isille ja pojille."
- Stiina Ikonen, Hollolan Sanomat

"On ilo lukea historiallista romaania, jossa ei ole kiusallisia kömmähdyksiä ja väärinkäsityksiä. ... Juhana Säde kirjoittaa eleettömästi, lähes karun toteavasti. Hän jättää paljon tilaa lukijan omalle kyvylle oivaltaa ja ymmärtää."
- Tarua ja totta -blogi

"Tarina on ilman muuta kiinnostava ja koko ajan haluaa nähdä, mitä seuraavaksi tapahtuukaan. Sen vuoksi uskallan tätä kyllä suositella, hyvää työtä Säde on onnistunut tekemään."
- Kaiken voi lukea -blogi

" **** "
- Kainuun Sanomat
Juhana Säde

Juhana Säde

Juhana Säde (s. 1975) on suomalainen kirjailija, joka on kirjoittanut historiallisia romaaneja. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.