Määttälän Lämsien jäljiltä

Määttälän Lämsien jäljiltä

Kalevi Säkkinen

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

18,3 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528058601

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.07.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja kertoo Lämsä-suvun tulosta Kuusamoon ja erityisesti Määttälänvaaraan asettuneesta ja sitä kautta muuallekin levinneenstä sukuhaarasta. Sukuluettelossa ovat pääosassa Johan Henrik Pehrinpoika Määttälän eli Lämsän jälkeläiset, mutta muitakin sukuhaaroja on käsitelty.

Esityksessä on pyritty siihen, että kuka tahansa voisi lukea kirjaa, riippumatta siitä, tietääkö kuuluvansa tähän sukuun vai ei. Luetteloiden lisäksi sukulaisuudet on esitetty sukupolvikaavioilla, mikä toivottavasti helpottaa sukulaisuuksien hahmottamisessa. Kirja sisältää myös kertomuksia, jotka johdattelevat omalla tavallaan muinaisen Kuusamon elämään.
Kalevi Säkkinen

Kalevi Säkkinen

Kirjoittaja on Kuusamossa syntynyt, eläkkeellä oleva sukututkimuksen harrastaja. Työuransa hän on tehnyt diplomi-insinöörinä rakennusalalla.

Aikaisemmin hän on julkaissut sukukirjan, Joroisista Nissinvaaraan, joka kertoo Säkkisten tulosta Kuusamon Nissinvaaraan, sisältäen sukuluettelon Eljas Säkkisen jälkeläisistä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite