Skip to the end of the images gallery Vaihda navigointi
Skip to the beginning of the images gallery Vaihda navigointi

Makaroonikirja
Pastaruokien historiaa Suomessa
Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys
Pehmeäkantinen
120 sivua
ISBN-13: 9789527211250
Kustantaja: Kustantamo Helmivyö
Julkaistu: 09.06.2021
Kieli: suomi
Värillinen sisältö: Kyllä
32,00 €
sis. alv. / Toimituskulut
Makaronivelli, prinsessojen makaronit, makaronikyljykset, makaroni-charlotte...
Kaikkien rakastamalla pastalla on pitkä historia, ja sitä on Suomessakin syöty jo yli sadan vuoden ajan. Tänne kehittyi omalaatuinen ruokakulttuuri, joka ei juuri muistuta italialaista pastaa.
Sitä esittelee hauskasti ja innostavasti Elina Teerijoen Makaroonikirja. Kirja käy läpi makaronin historiaa Suomessa aina 1900-luvun alun hienostoruoasta 1980-luvun mikrossa kypsennettävään pastaan asti. Mukana on useita kymmeniä vanhoja reseptejä keittokirjoista ja eri lehdistä.
Kaikkien rakastamalla pastalla on pitkä historia, ja sitä on Suomessakin syöty jo yli sadan vuoden ajan. Tänne kehittyi omalaatuinen ruokakulttuuri, joka ei juuri muistuta italialaista pastaa.
Sitä esittelee hauskasti ja innostavasti Elina Teerijoen Makaroonikirja. Kirja käy läpi makaronin historiaa Suomessa aina 1900-luvun alun hienostoruoasta 1980-luvun mikrossa kypsennettävään pastaan asti. Mukana on useita kymmeniä vanhoja reseptejä keittokirjoista ja eri lehdistä.
Kirjoita oma arvostelu
Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.