Maorien jalanjäljillä

Maorien jalanjäljillä

Uusi-Seelanti -ihmeellisen ihana maa

Eeva-Liisa Kovanen

Runot

ePUB

6,2 MB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528039723

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 22.03.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja kertoo sanoin ja kuvin Uudesta-Seelannista ja sen upeista maisemista tavallisen matkailijan silmin nähtynä. Maa onkin matkailijan unelmamaa, johon moni haluaisi matkustaa. Se on kuitenkin niin kaukana Suomesta. Ehkäpä kirjan sisältö helpottaa matkakuumetta tai saattaa aiheuttaa sitä myös lisää. Kaikki on lukijan vastuulla. Suomalainen voi kokea olevansa Uudessa-Seelannissa kuin kotonaan, mutta kuitenkin kaikki on erilaista ja hyvin mielenkiintoista.
Eeva-Liisa Kovanen

Eeva-Liisa Kovanen

Olen innostunut kirjoittamisesta myöhemmällä iällä ruuhkavuosien jo mentyä. Koulutukseni on terveystieteiden maisteri ja elämäntyöni olen tehnyt terveydenhuollon alalla. Lapset ja lastenlapset ovat nyt elämäni keskeinen sisältö ja siitä johtuen olen matkustanut tavallista enemmän. Matkoilla olen aina ottanut paljon valokuvia ja kirjoittanut jotakin muistiinkin. Katselin matkakuviani ja Uuden-Seelannin matkakertomukset alkoivat saada hahmonsa - matkoja sinne on kertynyt tähän mennessä kaikkiaan yhdeksän.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite