Margariinimafia

Margariinimafia

Lyric Tubor

Pehmeäkantinen

324 sivua

ISBN-13: 9789523305199

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.05.2016

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
19,50 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Rikosdekkari rahan ja vallan voimista terveysteollisuudessa

Peittelemätön, koukuttava ja ronski rikosromaani terveysteollisuuden toiminnasta.
Kenen totuus on oikea? Mikä on viranomaisten vastuu suosituksistaan?

Virallisesti siunatut suositukset ovat antaneet lääke- ja elintarvikeyrityksille reseptin painaa rahaa. Nyt ylhäältä käsketty viisaus törmää some-maailman armottomaan silppuriin.

Toimitusjohtaja Jukka Niininen yrittää rikastua lääkeyhtiöllään kyynärpäitään ja yksityisetsivä-autokauppias Lars Oraa apunaan käyttäen. Niinisen matka rikkauteen hajottaa hänen perheensä ja käynnistää prosessin joka vavisuttaa koko valtakuntaa ja sen päättäjiä.

Samaan aikaan THL:ssa on käynnissä vallan vaihdos. Uusi pääjohtaja uusine ajatuksineen aiheuttaa päänvaivaa väistyvälle mutta vallassa roikkuvalle vanhalle eliitille. Pääministeri kokee kouriintuntuvan herätyksen siitä miten systeemi toimii. Taistelu muutoksesta kohti mullistavaa SOTE-ratkaisua alkaa.

Toimitusjohtajan tyttären moniulotteinen kaksoiselämä paljastuu raastavalla tavalla eikä menneeseen ole paluuta. Tietoturvaryrittäjä, terveysblogisti Esa Silvan asettuu tahtomattaan Niinisen rikastumisen reitille.
Lyric Tubor

Lyric Tubor

Lyric Tubor on 44-vuotias KTM ja työskennellyt pitkään IT-alalla.Lyricin intohimo on pohtia elämän eri totuustasoja ja ihmismielen toimintaa näillä kerroksilla. Margariinimafia on Lyricin esikoisteos.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.