Marie - Kolme morsianta

Marie - Kolme morsianta

Eila Sarkama-Voigt

ePUB

832,2 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789522860699

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.08.2012

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
15,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Marie - Kolme morsianta on jatkoa ensiosalle Kukka valkein siivin. Marie ja Charlotte Rosener ovat nyt nuoria naisia monenlaisten haasteiden ja valintojen edessä. Miten Marie onnistuu pyrkimyksissään tulla maailmanluokan laulajaksi? Kasvaako Charlotte hallitsemaan omaa elämäänsä? Tapaamme taas vanhat tutut perheenjäsenet; äiti Minnan, isoäiti Gertruden ja kahvila-konditorian omistajan Arnold Rosenerin idyllisessä talossaan Syreenitiellä perinnerikkaassa Weimarin kulttuurikaupungissa.
Eila Sarkama-Voigt

Eila Sarkama-Voigt

Porvoossa asuva Eila Sarkama-Voigt sai toimittaja-aikanaan kiitosta asiantuntevista musiikkia käsittelevistä kirjoituksistaan.
Hän on koko elämänsä ollut tekemisissä erityisesti lauletun musiikin parissa. Hänellä on laulajan koulutus, hän on esiintynyt laulajana ja näyttelijänä ja kirjoittanut näytelmien käsikirjoituksia.
Tämä on viides kirja Marien elämästä.

Marien ja Charlotten tarina jatkuu

Uusimaa

tammikuuta 2013

Marie-sarjan toisessa osassa Marie ja Charlotte ovat nuoria naisia elämän suurien haasteiden ja ratkaisujen äärellä. 16-vuotias Marie on hyväksytty suurherttualliseen musiikkikouluun vaativan Wagner-laulajattaren oppilaaksi. Miten hän onnistuu toteuttamaan haaveensa tulla maailmanluokan laulutaiteilijaksi? Entä Charlotte hallitsemaan omaa elämäänsä? Molemmat tytöt saavat esimakua myös rakkauden kääntöpuolesta. Myös äidin ja isoäidin menneisyydestä nousee esiin kipeitä kokemuksia, joiden varjo ulottuu perheen idyllistä vaikuttavan elämän ylle.
Porvoolainen Eila Sarkama-Voigt sai toimittajana työskennellessään paljon kiitosta asiantuntevista musiikkia käsitelleistä kirjoituksistaan. Hänellä on laulajan koulutus, laaja yleissivistys ja hän tuntee käsittelemänsä aiheet.

Totta on vain rakkaus

Parkinsonlehti

tammikuuta 2013

1800-luvun lopun kulttuurikaupunki Weimarin perinteikkään arkielämän kuvaaminen onkin Eila Sarkama-Vogtin romaanissa Marie - kolme morsianta mitä erinomaisinta romanttisen juonen ja sen käänteiden lisäksi. Kirjailijan kuvauksissa kulttuuri kaikkineen on läsnä [...]
Elämä Weimarissa sujuu sarjan ensimmäsien osan tapaan. Teoksen päähenkilöstä Mariesta, hentoisesta sinisiipilummetytöstä on varttunut aikuinen nuori nainen [...] Elämäntehtäväkseen laulamisen oivaltanut Marie hurmaa yleisönsä ilta illan jälkeen [...] Romaani päättyy mielenkiintoisesti: Marie sulkee hiljaa kotinsa oven. MIkä häntä odottaa? Lukija jää malttamattomana odottamaan seuraavaa osaa.
Marie - kolme morsianta on kerronnaltaan ja rakenteeltaan edellistä osaa tiiviimpi ja mielenkiintoisempi. Romaani sopii kaikenlaisille lukijoille [...] Erityisesti historiallisista romaaneista kiinnostuneet lukijat nauttivat 1800-luvun ajankuvasta.
Kaikki se, mikä tapahtui Marielle, on mahdollista nykyisinkin. Totta on vain rakkaus.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.