Matka savuttomaan elämään
Uutuus

Matka savuttomaan elämään

Työkirja tupakoinnin lopettamiseen

Jenika Silosuo

Pehmeäkantinen

80 sivua

ISBN-13: 9789528049326

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.11.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
16,99 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Oletko jo yrittänyt lopettamista useaan otteeseen ja koet sen vaikeaksi? Haluaisit tosissasi päästä irti, muttet ole onnistunut löytämään siihen keinoja? Et välttämättä edes luota mahdollisuuteesi onnistua?

Tällaista kokonaisvaltaista, prosessin alusta loppuun kulkevaa tukea ei ole aiemmin ollut saatavilla. Tupakointi ja sen lopettaminen ovat suurimmissa määrin myös alitajuisia prosesseja, jotka tulee osata huomioida niin valmistautumisessa, apukeinojen valitsemisessa kuin retkahdusten välttämisessäkin.

Tämä työkirja on kooste kokemuksista ja oivalluksista valmennusmetodeista, joita mielen valmentaja Jenika Silosuo on hyödyntänyt vuosien varrella. Siinä yhdistyvät tieto mielen prosessien toiminnasta ja käytännön apukeinojen hyödyntämisestä tavalla, joka motivoi jatkamaan ja tukee lukijaansa joka vaiheessa.

Työkirja johdattaa sinut 10 askeleen pituiselle matkalle oman motivaation löytämisestä uuden elämäntavan ylläpitämiselle. Sen aikana lisäät ymmärrystä tupakoinnin lopettamisen haasteiden syistä, löydät itsellesi parhaat apukeinot, saat rohkeutta ja itseluottamusta, opit välttämään retkahdusvaarat ja luot itsellesi toimivan suunnitelman, jolla onnistut vihdoin tavoitteessasi lopettaa tupakointi.
Jenika Silosuo

Jenika Silosuo

Jenika Silosuo on mielen valmentaja sekä eroon tupakasta -vertaistukiohjaaja. Jenika valmentaa työssään ryhmiä ja yksityishenkilöitä erilaisten ajatus- ja käytösmallien muuttamisessa sekä stressinhallinnassa. Työkalupakkiin kuuluvat mentaali- ja ratkaisukeskeinen valmennus, NLP ja hypnoosi. Tupakoinnin lopettamisen lisäksi hän on auttanut asiakkaitaan haastavien tilanteiden kohtaamisessa, jännittämisessä, työvireen parantamisessa ja omien voimavarojen hyödyntämisessä.

Jenika poltti tupakkaa 13 vuotta. Nyt vuosien savuttomuuden jälkeen lopettaminen on edelleen ollut yksi hänen elämänsä parhaista päätöksistä. Matka savuttomaan elämään -työkirja syntyi halusta tuoda mielen taidot osaksi tupakoinnin lopettajien työkalupakkia.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.