Matkaopas mielipiteiden maailmaan
Uutuus

Matkaopas mielipiteiden maailmaan

Vahvoja argumentteja ja virhepäätelmiä

Olli Kariniemi

Pehmeäkantinen

130 sivua

ISBN-13: 9789528039242

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.04.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
8,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Perusteltujen mielipiteiden esittäminen eli argumentoiminen on taito, jota tarvitaan päivittäin niin yksityisen kuin julkisen elämän piirissä. Ostamme useinkaan miettimättä valintojemme perusteluja, sillä tottumus on toinen luontomme. Hyödynnämme arjessamme aikaisempien sukupolvien toimintatapoja kyseenalaistamatta. Ja otamme kantaa johonkin julkisuudessa käytävään keskusteluun pohtimatta, mihin mielipiteemme perustuu.

Aina silloin tällöin on hyvä pysähtyä miettimään tekemisiämme perusteellisemmin, sillä perustelutkin vanhenevat. Se, mikä vielä hetki sitten oli perusteltua, ei välttämättä tänään sitä olekaan. Matkaopas mielipiteiden maailmaan tarjoaa nimensä mukaisesti opastusta mielipiteiden perustelemiseen ja niiden arvioimiseen. Kirjan runsaiden esimerkkien avulla opit tarkastelemaan argumentteja syvällisemmin ja päättelemään, onko jokin mielipide perusteluineen riittävän vahva hyväksyttäväksi vai perustuuko se kenties virhepäätelmiin.
Olli Kariniemi

Olli Kariniemi

Kirjoittajalla on monipuolinen viestinnän koulutus ja pitkä työkokemus sekä yritysten markkinointiviestinnästä että yhteiskunnallisesta viestinnästä erityisesti kolmannen sektorin järjestöjen näkökulmasta. Väitöskirjassaan (2010) hän tutki tämän päivän yhteisöllisyyttä erityisesti viestinnän näkökulmasta, mikä näkyy myös tämän kirjan lähestymistavassa. Kirjoittamista hän on harrastanut koko aikuisiän ja julkaissut mm. kaksi tietokirjaa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.