Mekwierl-projekti

Mekwierl-projekti

Juha Rahkonen

ePUB

620,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523392502

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.10.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
2,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä on Mekwierl-sota-kirjasarjan räjähtävä aloitusosa!

Jokin tuntematon hyökkää maapallolle Salt Lake Cityn läheisyydessä pysyen näkymättömänä. Paikalle ilmestyy pian uteliaita metsästäjistä, agentteihin, poliiseihin ja Nasasta erikoisjoukkoihin. Tämä on tietenkin vasta alkulämmittelyä ja todellinen sota käydään kaukana ulkoavaruudessa. Kummallinen sankarijoukko päätyy avaruuteen.

Tuolla jossain myös elelee pieni, mutta nopeasti oppiva, karvainen, nelikätinen olento nimeltään Epidow. Hän liittyy myös Star Wars-henkiseen sotaan, joka vaikuttaa suuresti monen galaksin elämään hänen kotiplaneettansa lisäksi.

Paha Dordaktus on suuri sotaherra, Soquzube-rodun johtaja, joka hallitsee useita planeettoja. Tämän planeetan olentoja hän pitää vankeina ja orjina. Planeetan nimi on Bofivody.

Tämän lisäksi salaperäinen Mekwierl-projekti paljastuu.
Juha Rahkonen

Juha Rahkonen

1983 syntynyt Juha Rahkonen aloitti kirjailijana 17-vuotiaana innostuttuaan fantasian kirjoittamisestä ja julkaisi kirjoja omakustanteena 2006 alkaen ja siirtyi ekirjoihin 2015. Hän ei ole menestynyt toivomallaan tavalla ja yhä edelleen yrittää läpimurtoa. Näkee uransa enempi harrastuksena kuin työnä, joten mahdollinen menestys tulee plussana jos on tullakseen.

Aiemmin ilmestyneet ekirjat: Kuoleman syöveri, Turmion taival, Pirulliset tarinaulottuvuudet (novellikokoelma), Mekwierl-projekti, Alien Cover, Hävitys I: Demonin paluu & Hävitys II: Lopullinen hävitys.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.