Merlín ja perhe

Merlín ja perhe

(sekä muita kertomuksia)

Álvaro Cunqueiro

Runot

ePUB

259,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789526963723

Kustantaja: Mediterraneus Kustannus

Julkaistu: 01.03.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Velho Merlín elelee vanhoilla päivillään Mirandan-talossaan Galiciassa, jonne häntä tapaamaan ja apua mitä ihmeellisimpiin ongelmiin pyytämään tulee jos jonkinlaista väkeä arabialaisista kaupparatsuista peukaloisvaltuuskuntaan ja kreikkalaiseen merenneitoon tai Bysantin keisarin lähetistä englantilaiseen huilistiin mukanaan sirpaleiksi särkynyt hopeinen prinsessa. Kertoja, Felipe de Amancia, muistelee nuorena poikana Merlínin talossa palvelijana työskennellessään todistamiaan toinen toistaan hämmästyttävämpiä tapauksia.
Álvaro Cunqueiro

Álvaro Cunqueiro

Álvaro Cunqueiro (1911-1981) on galicialaisen kirjallisuuden suurimpia nimiä ja Merlín ja perhe (1955) klassikkojen klassikko, joka paljasti runoilijana uransa aloittaneen, mutta sittemmin Galician suureksi tarinasepoksi kutsutun kirjailijan harvinaislaatuiset kertojanlahjat. Ajan ja todellisuuden rajojen hämärtyminen yhdistyy Cunqueiron proosassa hykerryttävällä tavalla realistiseen kerrontaan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite