Metsän valo

Metsän valo

Ritva Seppi

ePUB

1,5 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789524988643

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.11.2013

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tuulikki saapuu kesälomallaan mummolaan. Kesän rauha kuitenkin rikkoutuu, kun vihan voimat murskaavat Ilmattarelta Elämän Pallon. Koko maailma joutuu pahojen voimien riepoteltavaksi.Pallon sirpaleet on löydettävä, jotta se saadaan koottua jälleen ehyeksi ja maailma palautettua ennalleen.
Tuulikki joutuu sirpaleiden Etsijäksi. Tehtävä tuntuu ylivoimaiselta ja pelottavalta, koska pahan voimat yrittävät estää palasten löytämisen. Tuulikki saa onneksi apua yllättävältä taholta, menneisyydestä.
Tuulikki seikkaili edellisen kerran kirjassa Metsän salaisuus. Metsän valo pohjautuu siihen, mutta on itsenäinen teos.
8-10 vuotiaille.
Ritva Seppi

Ritva Seppi

Ritva Seppi, KM, luokanopettaja, kirjoittaa Tuulikista, joka elää toden ja fantasian välimaastossa. Nämä maailmat sekoittuvat toisiinsa ja opettavat Tuulikille tärkeitä asioita ihmisistä ja luonnosta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.