Milizan tarina

Milizan tarina

Romaani

Leila Kastelli

ePUB

302,4 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528090953

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 26.07.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Milizan tarinassa on tuttu henkilö jo trilogian kahdesta ensimmäisestä osasta. Tämän kolmannen osan voi lukea itsenäisenäkin teoksena.

Thelban tarinassa käy ilmi, että Thelba on Milizan isoäiti, kylän parantaja, jolta Miliza on perinyt parantajan ja tietäjän lahjansa. Audetan tarinassa Miliza seuraa Audeta-äitinsä elämää, joka sekään ei ole aivan helppoa.

Tämä kolmas osa syventyy nuoren Milizan herkkään sisimpään. Hän kokee voimakasta uhmaa saada elää ja rikkoo totunnaisia rajoja. Mutta selviääkö hän kaikista elämän haasteista?

Kannen piirros: Leila Kastelli
Leila Kastelli

Leila Kastelli

Leila Kastelli on opettajan virasta eläkkeelle jäänyt kasvatustieteen maisteri. Eläkkeellä ollessaan hän on pitänyt Ruusumuorin Kesäkahvilaa ja rakentanut ruusutarhaa.

Talvisin hän on kirjoittanut ja julkaissut muun muassa kaksi ruusutietokirjaa; Ruusutarhan tarinoita, osa 1 ja 2. sekä romaanitrilogian kolmen eri sukupolven naisista; Thelban tarina, Audetan tarina ja uusimpana Milizan tarina.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.