Milla ja Pöpö

Milla ja Pöpö

Suosittu

Pieni bakteerikirja

Matti Vuento

Kovakantinen

96 sivua

ISBN-13: 9789523309067

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 21.02.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
19,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Miten hauskaa olisikaan, jos voisimme paljain silmin nähdä kaikkein pienimmätkin ötökät kuten bakteerit, ja seurata niiden elämää. Näkisimme hyvät ja hyödylliset bakteerit, ja osaisimme paremmin varoa ilkeitä ja vahingollisia, jos sellaisten kanssa joutuisimme tekemisiin.

Tarinoissa kaikki on mahdollista. Eräänä päivänä Milla-tytölle paljastuu, että hänen huoneessaan asuu kokonainen joukko bakteereita, kun muuan niistä, Pöpö nimeltään, astuu esiin ja esittäytyy. Millasta ja Pöpöstä tulee ystävät, ja Pöpö paljastaa Millalle bakteerimaailman salaisuuksia. Lopulta Millan vanhemmatkin uskovat, että hyvistä bakteereista kannattaa pitää huolta, ja Pöpö auttaa Millaa saamaan koiranpennun, jota Milla on hartaasti toivonut.

Leppoisia lukuhetkiä Millan ja Pöpön seukkalujen seurassa!
Matti Vuento

Matti Vuento

Emeritusprofessori Matti Vuento on kirjoittanut aikuisille tarkoitettujen tietokirjojen lisäksi kolme tarinamuotoista lastenkirjaa. Hän on kirjoissaan pyrkinyt yleistajuisesti avaamaan luonnontieteiden maailmaa. Miksi puut huojuvat, miksi meri aaltoilee, miten eläimet ja pikkuötökät elävät? Käsillä olevassa kirjassa Milla-tyttö ihmettelee mikroskooppisen pieniä eliöitä, bakteereita. Opimme tuntemaan maailmaa kyselemällä-siinä on tarinoiden motto. Tekijä on kirjoittanut teoksensa lapsille ja lapsenmielisille, joilla ihmettelemisen taito on tallella. Vapaa-ajallaan Vuento samoilee mielellään luonnossa koiransa vehnäterrieri Napin ja kameran kanssa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.