Milla ja Pöpö

Milla ja Pöpö

Pieni bakteerikirja

Matti Vuento

ePUB

2,0 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528052104

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 21.02.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Miten hauskaa olisikaan, jos voisimme paljain silmin nähdä kaikkein pienimmätkin ötökät kuten bakteerit, ja seurata niiden elämää. Näkisimme hyvät ja hyödylliset bakteerit, ja osaisimme paremmin varoa ilkeitä ja vahingollisia, jos sellaisten kanssa joutuisimme tekemisiin.

Tarinoissa kaikki on mahdollista. Eräänä päivänä Milla-tytölle paljastuu, että hänen huoneessaan asuu kokonainen joukko bakteereita, kun muuan niistä, Pöpö nimeltään, astuu esiin ja esittäytyy. Millasta ja Pöpöstä tulee ystävät, ja Pöpö paljastaa Millalle bakteerimaailman salaisuuksia. Lopulta Millan vanhemmatkin uskovat, että hyvistä bakteereista kannattaa pitää huolta, ja Pöpö auttaa Millaa saamaan koiranpennun, jota Milla on hartaasti toivonut.

Leppoisia lukuhetkiä Millan ja Pöpön seukkalujen seurassa!
Matti Vuento

Matti Vuento

Emeritusprofessori, tietokirjailija Matti Vuento on aikuisille tarkoitettujen kirjojen lisäksi kirjoittanut myös lapsille luonnon ilmiöistä, ötököistä ja eläimistä (Ilpo, Vaari ja Vappu-koira-sarja) sekä bakteereista (Milla ja Pöpö). Nämä kirjat pyrkivät yleistajuisesti avaamaan lukijalle luonnontieteiden maailmaa. Opimme tuntemaan maailmaa kysymällä- siinä tarinoiden ydin. Vapaa-ajalla Vuento samoilee mielellään luonnossa kameran ja vehnäterrieri Napin kanssa. Lisätietoja: www.mvuento.jimdo.com.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.