Minäkin olen vain ihminen

Minäkin olen vain ihminen

Johtajan jaksamisen moninaisuus

Kaija Suonsivu

Luonnontieteet & ympäristö

ePUB

149,2 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528091028

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 21.07.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Terveydenhuollon johtajien jaksaminen on asia, jota on julkisesti niukasti pohdittu tai siitä on kokonaan vaiettu.

Tässä Kaija Suonsivun kirjoittamassa kirjassa tarkastellaan johtajien työssä jaksamista tai jaksamattomuutta eri näkökulmista. Tutkitun tiedon valossa jaksaminen näyttäytyy voimavarojen ja asetettujen vaatimusten sekä itsekriittisyyden tasapainoiluina. Työssä jaksamisen osatekijöinä voivat olla terveys, mielenrauha, työyhteisön ihmissuhteet, taloudellinen vapaus, yhteiset tavoitteet, itsetuntemus, itsensä johtaminen ja itsensä toteuttaminen sekä vaikutusmahdollisuudet.

Johtajan jaksamisella voi olla laajat vaikutukset organisaatioon. Jaksamisen ongelmat on tuotava näkyväksi ja organisaatioiden tukitoimia tulee kehittää.

Kirja soveltuu jokaiselle johtajan jaksamisesta kiinnostuneelle, asiantuntijoille ja johtajille sekä terveydenhuollon johtamisopintoja suorittaville.
Kaija Suonsivu

Kaija Suonsivu

Kaija Suonsivu on tietokirjailija, terveydenhuollon lisensiaatti ja hallintotieteiden tohtori. Hänellä on pitkä kokemus terveydenhuollon esimies- ja johtajatehtävistä. Lisäksi hän on toiminut kehittämis- ja työhyvinvoinnin valmennustehtävissä sekä terveysalan opettajana.

Kaija Suonsivu on tutkinut henkilöstön masentuneisuutta, työhyvinvointia ja johtamista. Hän on kirjoittanut näistä aiheista lukuisia tietokirjoja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite