MINUN Tottenham Hotspur

MINUN Tottenham Hotspur

Olli Pirhonen

ePUB

451,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528091509

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 16.10.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjoitan suhteestani seuraan, joka ottaa enemmän kuin antaa. Elämäntavasta. Identiteetistä. Rakkaudesta. Tottenham Hotspur on osa minua.

Äärimmäisen henkilökohtainen fanikirja kertoo Mestareiden liigan finaalin huumasta, odotuksesta ja toivosta. Neljästä vuosikymmenestä Spursin kannattajana. Kaudesta 2019-2020: jokaisen pelipäivän tapahtumien kirjosta ja tunteiden skaalasta.

Ja vähän muustakin - saunomisesta satunnaisiin kommelluksiin, uniongelmista uravalintoihin. Kirjoittamisen vimmasta ja mustikoista.
Olli Pirhonen

Olli Pirhonen

Kirjoittaminen on kiehtonut minua viimeiset kaksikymmentä vuotta.

Romaanikäsikset auttoivat ilmaisemaan itseäni ja päästämään vähän höyryjä. Julkaistut tietokirjat mahdollistivat tutustumisen upeisiin ihmisiin. Miellyttävät ja mieleenpainuvat projektit veivät minut sulkapallokentältä vuorenrinteelle ja valtamereltä avaruuteen. Kuten myös toiseen maailmansotaan inkerinsuomalaisen lapsiorjan selviytymistarinassa.

Fanikirja Tottenham Hotspurista on henkilökohtaisin kirjani. Se valmistui kuin itsestään. Tämä ilmaisukeino istuu minulle ehkä parhaiten.

Fiilis on kaikki.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.