Monetia Massikalla

Monetia Massikalla

ja muita kertomuksia

Mauri Laakkonen

Romaanit & novellit

ePUB

229,2 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528079705

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.09.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Viisikymppinen Terho elää maalaiselämää lampaineen vanhassa talossa. Lapsuudestaan persoonallisen ulkomuodon hörökorvineen ja länkisäärineen, omannut mies on lähipiirissä ja kylällä tunnettu avuliaisuudestaan. Terhon on poikamies. Hänen elämäänsä kuuluvat naapurit, sisko Siiri ja tämän ystävätär Mari, joka on mainio riisipiirakoiden leipoja.

Kirja on kokoelma kertomuksia Terho Tarmo Tobias Tyrnävän arjesta ja kirjan päättää hausjärveläisessä Melleriinit-ryhmässä kirjoitetut tekstit.

Kannen kuva: Mauri Laakkonen
Mauri Laakkonen

Mauri Laakkonen

Mauri Laakkonen on hausjärveläinen harrastajakirjoittaja, joka tunnetaan myös neulevaarina. Hän kirjoittaa nimensä ohella myös nimimerkillä Justin Larma, joka on koostettu hänen lastensa nimistä.

Runoja Laakkonen on kirjoittanut Riihimäen kansalaisopiston Tarinat talteen -ryhmässä, Samuli Parosen seuran runoringissä ja viimeisimpänä Melleriinit -ryhmässä Hausjärvellä, jossa mukaan ovat tulleet novellit ja lyhyet kirjoitelmat.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite