Moskiiton sielu

Moskiiton sielu

Teppo Turja

ePUB

8,4 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789529784141

Kustantaja: Prologi Oy

Julkaistu: 12.05.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Useimmat ihmiset toivovat elämän jatkuvan jossakin muodossa vielä kuoleman jälkeen. Ehkä monet heistäkin, jotka haluavat lopettaa sen elämän, jota ovat parhaillaan elämässä.

Toisiaan tuntematta, toistensa ajatuksista mitään tietämättä ihmiset kaikkina aikoina kaikkialla ovat epäilleet, että on olemassa ihmisen kehosta riippumaton sielu. Jotkut ovat tietysti epäilleet, että sitä ei olisi.

Jotkut uskovat jopa, että myös kasveilla ja esineillä eli hengettömällä aineella olisi sielu. Onko vai ei, sen selvittäminen on kommunikointisyistä vaikeaa. Mutta onneksi ihmiseltä asiaa voi kysyä, ja Moskiitto eli maineikas tv-juontaja tekee sen tässä kirjassa.

Elämän kuoleman jälkeen täytyy olla mielettömän tylsää, koska ihminen on eläessään käyttänyt monia kehonsa osia aivoista alapäähän kaikkeen kivaan. Näinkö on? Lilluuko sielu mitääntekemättömyyden tilassa niin kuin aivokuollut? Möllöttääkö sielu vain jonkinlaisessa tasaisessa euforiassa tai ehkä infernaliassa vai kokeeko hän ehtymätöntä motivoivaa intoa ja samanlaisia elämyksiä ja suoranaisia tunnemyrskyjä kuin ruumiillisen elämänsä aikana?
Teppo Turja

Teppo Turja

Teppo Turja teki vuosikymmenien uran copywriterina kunnes ymmärsi ruveta kirjoittamaan jostakin aivan muusta kuin metsäteollisuuden koneista, tehdastekoisista taloista, kuormankäsittelytekniikasta, matkailuvaunuista, kanankakasta tai vaikkapa yrityspalveluista.

Ensimmäisinä kaunokirjallisuuden tuotoksina syntyi radiolle kaksi ääninäytelmää: Parlamentaarinen riita Jeesuksen poliittisesta perinnöstä ja Tuntematon Jeesus.

Moskiiton sielu on Turjan kolmas romaani. Tätä edelsivät Nuori Herra Nasaret ja Isis-leiriltä Unelmaahan. Kaikki kolme kirjaa on julkaistu vuonna 2019.

Viestintäuransa aikana Turja julkaisi oppikirjan mainonnan tekstisuunnittelusta ja pari suppeampaa alan opasta. Lisäksi hän on toimittanut perustamansa Vakoilumuseon näyttelykirjat Operaatio Daylight ja Agent Tools.

Romaaneissaan Turja käsittelee mielellään elämänkatsomuksellisia aiheita arkisen elämän tapahtumien yhteyksissä. Hän pyyhkäisee mutkattomasti pölyjä konservatiivistenkin arvojen ja käsitysten pinnalta. Pönötyksen ja paatoksen tilalla on reipas ja humoristinenkin ote.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.