Musta helminauha

Musta helminauha

Faktio. Kosmologinen dystopia. Ilmastonmuutoksen allegoria.

Tomson Grove

ePUB

916,7 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528007302

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.12.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Fermin paradoksi. Draken kaava. Universaali evoluutio. Kulttuurin kehityksen pitkä tie. Uskonnot ja tiede. Vuoden 2021 terrori-iskut. Mars Colony Trading Company. Maa, Mars, Wad-Ja-Ma ja Ksonofo-Aalaa tässä Linnunradan kolmanneksessa. Kaikki tämä ja musta helminauha siellä jossain. Oikeaan todellisuuteen hieman fiktiota lisäävä kosmologinen dystopia, vuosimiljoonien kaarien yli, jossa on - kenties sittenkin - onnellinen loppu? Kirjassa on kymmeniä viitetietoja todellisuuteen ja kirjan teemoihin liittyvä kirjallisuusluettelo. Tämä kirja on faktio.
Tomson Grove

Tomson Grove

Nimimerkin Tomson Grove taakse jää kirjan "Musta helminauha" kirjoittaja, kosmologiaa, avaruustutkimusta ja kaikenlaista luonnontiedettä lukeva, pitkän linjan science fictionin ystävä. Tomson Grove on myös kirjan merkityksetön ihminen, joka kääntää ratkaisevan katkaisimen on-asentoon.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.