Muutoksen pyörteestä uudelle tasolle

Muutoksen pyörteestä uudelle tasolle

Uutuus

Saat mukaasi ilon, valon ja rakkauden.

Soile Teitti

Kovakantinen

112 sivua

ISBN-13: 9789528022282

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.03.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
30,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vastaatko aina kyllä läheistesi pyyntöihin tehdä jotain sinua kuormittavaa? Suostutko töissä tekemään enemmän kuin on sovittu? Tuntuuko sinusta, ettet uskalla avata suutasi? Jälkeenpäin sinua harmittaa taas kerran suostumisesi. Oletko miettinyt, että tahtoisit lopultakin olla oma itsesi, tehdä ja sanoa juuri oman mielesi mukaan?

Me ihmiset olemme keskenämme samanlaisia, niin myös meidän murheemme. Suuri osa meistä naisista kokee olevansa liian kilttejä. Tämä kirja on syntynyt omista kokemuksistani sekä lukuisten asiakastapausten innoittamana. Olen koonnut tähän tavallisimpia perusongelmia ja harjoituksia niistä selviämiseen. Voit harjoitella mm. itsensä rakastamista tai sisäisen lapsen elämään mukaan ottamista.

Kun annat itsellesi luvan tulla sellaiseksi, joka oikeasti olet, saat elämääsi uutta iloa. Kirja sisältää myös tietoa energioista ja chakroista sekä niiden vaikutuksista terveyteen ja hyvinvointiin.

Oletko sinä jo valmis olemaan se täydellinen oma itsesi, joka loistaa valoa ja iloa?
Soile Teitti

Soile Teitti

Elämä monine puolineen on aina kiinnostanut minua ja olen ollut utelias kohtaamaan ihmisiä eri tilanteissa. Olen itse käynyt läpi elämän mankelin ja siitä menestyksellisesti selvinnyt. Vuosikymmenet olen saanut hoitaa ihmisiä myös vaihtoehtohoidoilla ja tiedän niiden uskomattoman tehon. Opastajan, kouluttajan ja sparraajan rooleissa olen tuntenut suurta kiitollisuutta ja onnea. Koen olevani myönteinen, iloinen ja ehkä joskus vähän liiankin naiivi ihmisuskossani ja siitä, että jokaisen sisältä löytyy se kirkas timantti.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.