Näin aloitat purjehtimisen
Suosittu

Näin aloitat purjehtimisen

Oppikirja purjehdusharrastuksen tueksi

Mika Närhi

Pehmeäkantinen

172 sivua

ISBN-13: 9789523394124

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.11.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
31,20 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Näin aloitat purjehtimisen - Oppikirja purjehdusharrastuksen tueksi kokoaa kansiensa väliin purjehduksen perusasiat. Kirjassa käydään läpi purjehduksen fysiikkaan, purjeveneisiin, purjeisiin ja purjehtimiseen liittyvät perusteet. Kirjan lukemisen jälkeen sinulla on hyvät perustiedot purjehtimisesta siirtyäksesi veneen kannelle harjoittelemaan purjehdusta käytännössä.

Purjehdusharrastus on paljon enemmän, kuin pelkkien teoriaseikkojen hallintaa. Harrastuksessa avuksi on oikeanlaisen asenteen oppiminen ja muiden kokemuksien hyödyntäminen. Kirjasta löydät haastatteluja, joissa purjehtijat jakavat omia kokemuksiaan. Näiden kautta pääset toivottavasti aistimaan purjehdusharrastuksen elävämmin, kuin pelkän purjehduksen oppikirjan sivuilta.
Mika Närhi

Mika Närhi

Mika Närhi on kouluttanut useiden vuosien ajan huviveneilijöitä sekä käytännön veneilytaidoissa että navigoinnin teoriassa. Mika on osallistunut veneilyä ja merenkulkua harrastavien kouluttamiseen Suomen navigaatioliiton, Suomen purjehdus ja veneily liiton sekä Suomen meripelastusseuran paikallisyhdistyksissä. Oman purjehdusharrastuksensa lisäksi käytännön kokemusta on karttunut myös vuokraveneen kuljettajana. Hän on aikaisemmin julkaissut navigoinnin oppikirjan Näin liikut vesillä - Uudenlainen navigoinnin oppikirja veneilyä harrastaville.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.