Näitäpä mietin

Näitäpä mietin

Facebook - päivitykset vuosin 2009 - 2022

Aulikki Saarela

Romaanit & novellit

ePUB

2,5 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528093312

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 28.11.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
16,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjoitukset ovat rohkaisevia, huumoripitoisia ja elämänmakuisia Aulikki Saarelan Facebook (-minän) päivityksiä alkuperäisessä muodossa ilman oikolukuja. Päivityksissä kielteisistäkin asioista löytyy valonpilkahduksia. Esimerkiksi pohdintoja näkökulmilla rikastettuna, kuinka päästä pois ojan pohjalta lukkiintuneesta autosta.. Kirja sisältää päivityksiä 13 vuoden ajalta kristillisen vakaumuksen pohjalta. Kannattaa lukea!
Aulikki Saarela

Aulikki Saarela

Nimeni on Aulikki Saarela, o.s. Mäkelä. Synnyin 9 lapsiseen perheeseen, pieneen torppaan Kyyjärven Sanakylässä. Olen viides lapsi vanhimmasta päästä lukien.
Perheemme vahva ominaisuus on kirjallinen ilmaisu. Mitään
huippukirjailijoita ei kenestäkään ole tullut, mutta ainakin kaksi
siskoani on kirjoittanut kirjoja. Jo alakoulun ensimmäisestä luokasta saakka rakastin kirjoittamista. Olen monitouhuaja. Harrastuksiini kuuluu, tai on kuulunut näytteleminen, musiikki eri muodoissa, kirjoittaminen, pikkasen maalaankin, teen käsitöitä ja hoidan huusholliani hyvin epätasaisesti.
Mielestäni olen humoristinen ja nauran paljon. Itken yhtä herkästi.
Syntymälahjanani olen saanut positiivisen luonteen. Kristillisen
kasvatuksen olen saanut jo lapsuuskodistani ja omaksunut sen elämäni perustaksi. Olen ikään kuin herännyt elämään vanhempana. Kävin peruskoulun iltakouluna n nelikymppisenä, jatkoksi kauppaopiston yksityisoppilaana, ja mainittakoon, että pianotunneille lähdin n 70 vuotiaana, rippikoulun kävin 79 vuoden ikäisenä ja kirjani julkaisin nyt 80 vuoden iässä. Seuraan aikaani ja maailman menoa eri lähteistä. Politiikassakin olen mukana lievästi. Asumismuotoni on omakotitalo ja olen asunut yksin mieheni kuoleman jälkeen. (2015). Suunnittelen helpompaa asumismuotoa.
Minulla on 3 lasta, 10 lastenlasta ja kaksi lastenlastenlasta, kohta
kolme. Israelissa olen käynyt seitsemän kertaa. Rakastan Jeesuksen syntymämaata. Ystäviä myös minulla on. Vihamiehistä en tiedä.Ulkomuodoltani olen mielestäni pullean kaunis!
Olen siis rikas.


27.11.2022
Aulikki Saarela

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite