Naruhodo 1

Naruhodo 1

Japania nuorille

Ulla Saari

Osa 1 tästä sarjasta

Pehmeäkantinen

176 sivua

ISBN-13: 9789526929309

Kustantaja: JapaNixi Oy

Julkaistu: 12.08.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
40%
38,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Naruhodo on japanin oppikirjasarja nuorille. Kirjasarja noudattaa lukion valtakunnallista opetussuunnitelmaa (Aasian ja Afrikan kielten B3-oppimäärä). Ensimmäisessä oppikirjassa pääpaino on puhutussa kielessä. Opiskelijoita rohkaistaan ilmaisemaan itseään japaniksi alusta lähtien.

Oppikirjassa käsitellään nuoren elämänpiiriin läheisesti liittyviä teemoja, ja esitellään yksinkertaisia kieliopin perusrakenteita, joiden avulla on helppo lähteä kertomaan itselleen tärkeistä asioista. Kirjassa on laajoja teemasanastoja, ja jokaiseen tekstiin liittyy kattava kappalesanasto. Opiskelija pystyy pohtimaan ja hyödyntämään aiemmissa kielten opinnoissa oppimaansa, ja tekemään vertailuja kielten välillä.

Kielen opiskelu ja kulttuuritietous kulkevat käsi kädessä. Kieli heijastaa kulttuuria, joten on luontevaa, että kieltä opiskellessa tutustutaan samalla maan kulttuuriin.

Ensimmäisen kurssin aikana opetellaan hiragana-merkistö. Opiskelijoille esitellään myös joitain kanji-merkkejä, sekä katakana-merkistö, joita opiskellaan enemmän tulevilla kursseilla.
Ulla Saari

Ulla Saari

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.