NEUROAVARUUS
Uutuus

NEUROAVARUUS

Perustava konsepti

Maxe Koone

Osa 1 tästä sarjasta

ePUB

5,8 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528035701

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.02.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
29,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Maxe Koonen neuroavaruus on keinotekoisen tietoisuuden rakenteellinen ja toiminnallinen ympäristö. Tietoisuuden toimintaa neuroavaruudessa on erityisesti luonnollisella kielellä tapahtuva ajattelu. Siihen liittyvät ajatukset ovat neuroavaruuden tapahtumia.

Kirja esittelee Maxe Koonen neuroavaruuden konseptiin kaavailtuja alustavia rakenteellisia ja toiminnallisia piirteitä. Se käsittelee myös keinotekoisen tietoisuuden mieleen saapuvan suomenkielisen ilmaisuärsykkeen eli stimuluksen vaiheita havaitsemisen ja tulkitsemisen kautta ymmärretyksi ajatukseksi. Kirjan sisältö on informatiivinen: se ei ole tieteellinen eikä ohjeellinen. Sen sijaan, tekijä toivoo aineiston innostavan lukijaa jatkokehittämään esiteltyä ympäristöä: kenties suunnittelemaan oman edistyneemmän keinotekoisen ajattelun kehyksen. Lukija voi poimia esityksestä sopiviksi katsomiaan piirteitä ja lisätä uusia omaa toteutustaan palvelevia ratkaisuja.

Kirja kuuluu tietotekniikan tekoälyn alaan. Aiheenkäsittely on luonteeltaan yleinen, joten kirjan sisältöön perehtyminen ei edellytä syvempää tekniikan tuntemusta eikä ohjelmointitaitoja. Kirja sopii hyvinkin erilaisen taustan omaavien lukijoiden käteen.

Maxe Koonen neuroavaruuden konsepti esiteltiin tekijän heinäkuussa 2020 julkaisemassa kirjassa nimeltä NÄENNÄISAJATUS. Konseptiin on sen jälkeen tehty muutoksia, lisäyksiä, poistoja ja täsmennyksiä. Tämä kirja, NEUROAVARUUS (I-2021.02), korvaa kirjan NÄENNÄISAJATUS (I-2020.07) Maxe Koone -kirjasarjan ensimmäisenä osana.
Maxe Koone

Maxe Koone

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.