Niilisalon perheen monet mutkat

Niilisalon perheen monet mutkat

Liisa Rantasaari

Kovakantinen

124 sivua

ISBN-13: 9789528057611

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 28.07.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
18,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Niilisalon Niilon isältä peritty pieni kotitila, sijaitsee syrjäisellä Linkovaaran kylällä. Niilon vaimo Alma saa ensimmäisen lapsen, joka syntyy heikkona pienenä keskosena.
Tästä alkavat Niilisalon perheen monet mutkat, joita yhteisen elämän edetessä tulee aina vain lisää. Perintötila ei anna leveää leipää, mutta töitä se tarjoaa riittävästi. Puute ja köykäinen köyhyys ovat läsnä.

Niilo tarvitsee usein ongelmiinsa naapurin hyviä neuvoja selvitäkseen niistä. Linkovaaran kylällä tapahtuu asioita, joita ei uskoisi todeksi. Naapuritkin ovat omalaatuisia, jotenka kyläkaupan juorumylly jauhaa. Niilisalon perhe on päivän polttavin juorunaihe, myöhemmin aiheet laajenevat toisiin naapureihin.

Linkovaaran kylän elämää seuratessa aika ei käy pitkäksi. Monet mutkat tuntuvat ylivoimaisilta, mutta oikenevatko mutkat suoriksi? Selviääkö perhe elämän tuomista haasteista? Niilon ostama kilometrin pituinen kettinki on viimeinen keino selvitä, auttaako sekään? Elämä on täynnä yllätyksiä ja yllättävästi päättyvät Alman ja Niilon ongelmat. Draama ja komedia vuorottelevat tosielämään perustuvassa tapahtumien ketjussa. Tunteiden polveilu tarttuu ja koukuttaa kuin Niilisalon Niilon kettinki.
Liisa Rantasaari

Liisa Rantasaari

Eläkkeellä oleva vaikeasti kehitysvammaisten perhehoitaja.
Harrastuksena kirjoittaminen.
Julkaissut teinistä lähtien lyriikkaa, sekä mielipidekirjoituksia paikallislehtiin.
Ylläpitää blogia.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.