Odottamaton retki

Odottamaton retki

Soluseikkailu

Matti Vuento

ePUB

3,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528055594

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 22.01.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Eräänä päivänä Milla lähtee odottamattomalle retkelle solujen maailmaan oppaanaan salaperäinen Julius. Kuka tai mikä Julius on, se selviää vasta matkan aikana. Matkalaiset kohtaavat seikkailuja, vaaroja ja vastuksia, mutta lopulta Milla oppii uusia asioita itsestään ja ihmisen soluista. Mutta miten Milla pääsee takaisin kotiin?

Odottamaton retki on silmiä avaava tarinamuotoinen tietokirja lapsille 6 ikävuodesta ylöspäin. Kirjasarjan edellinen osa Milla ja Pöpö ilmestyi vuonna 2018.
Matti Vuento

Matti Vuento

Emeritusprofessori, tietokirjailija Matti Vuento on aikuisille tarkoitettujen kirjojen lisäksi kirjoittanut myös lapsille luonnon ilmiöistä, ötököistä ja eläimistä (Ilpo, Vaari ja Vappu-koira-sarja) sekä bakteereista (Milla ja Pöpö). Nämä kirjat pyrkivät yleistajuisesti avaamaan lukijalle luonnontieteiden maailmaa. Opimme tuntemaan maailmaa kysymällä- siinä tarinoiden ydin. Vapaa-ajalla Vuento samoilee mielellään luonnossa kameran ja vehnäterrieri Napin kanssa. Lisätietoja: www.mvuento.jimdo.com.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.