Ohdakemaa IX

Ohdakemaa IX

Jaewulka

T. H. Hukka

Osa 9 tästä sarjasta

Pehmeäkantinen

464 sivua

ISBN-13: 9789528025337

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 16.07.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
21,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ohdakemaa- sarjan yhdeksäs osa aloittaa Jiska Nathanaelintyttären lapsen, Jaewulkan tarinan. Kivisestä alkutaipaleesta huolimatta Jaewulka saa kasvaa rakastettuna lapsuutensa ja nuoruutensa vuodet; tosin, isällä on omat ongelmansa, ja äidillä omat taakkansa. Vanhempien salaisuudet paljastuvat Jaewulkalle vasta siinä vaiheessa, kun hän on jo ehtinyt sotkea oman elämänsä. Hän ei nimittäin sopeudu joukkoon, eikä osaa elää kuten tavalliset ikätoverinsa. Vanhemmat eivät halua painosta Jaewulkaa, mutta hän kokee paineet itsessään, sisäisesti, ja ympäristössään, kun hän kohtaa kodin ulkopuolisen maailman. Jaewulka yrittää sopeutua kuningas Rowenin hoviin, ylhäisen neidon rooliin. Mutta ellei voi olla sellainen kuin oikeasti on, ei mitenkään voi löytää itselleen sopivaa ystävääkään. Jaewulka ajautuu varomattomasti kihloihin Itä-Molcavarathian käskynhaltija Merickin pojan kanssa. Hän ei tiedä, miten vapautuisi onnettomasta kihlauksestaan ilman diplomaattista kriisiä. Lapsuudentuttava Daniyeel on ryhtynyt Vaeltajaveljeksi, eikä voi tarjota hänelle edes turvapaikkaa. Itä-Molcavarathiassa Jaewulka onnistuu tapaamaan ihmisiä, jotka tarjoavat hänelle apuaan. Mutta onko kenenkään apu loppujen lopuksi pyyteetöntä, vai tarkoittaako avun vastaanottaminen vain uusia kahleita?
Jaewulkan tarina jatkuu sarjan 10. osassa.
T. H. Hukka

T. H. Hukka

T. H. Hukka on mielenterveystyössä toimiva psykologi ja neuropsykiatrinen valmentaja, joka kirjoittaa sekä nykyaikaan sijoittuvia "luuseritarinoita" että sadunomaista psykologista fantasiaa. Hän pitää myös mielenterveyttä ja arvopohjaista elämäntapaa käsittelevää blogia "Mieli hukassa".

T. H. Hukan kirjoituksissa yhdistyvät ammatillinen asiantuntijuus ja omien neuropoikkeavien piirteitten kautta saatu kokemusasiantuntijuus.

http://www.mielihukassa.blogspot.com
http://ohdakemaa.blogspot.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite