Oivallusten oppikirja
Uutuus

Oivallusten oppikirja

Hyvinvointisi löytöretkelle

Henna Kelloniemi , motionH Finland (Ed.)

Pehmeäkantinen

114 sivua

ISBN-13: 9789529438723

Kustantaja: motionH

Julkaistu: 05.10.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
21,95 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Oivallusten oppikirja on itsenäinen osa motionH - oppimiskokonaisuutta. Se auttaa sinua löytämään hyvinvoinnin ja tasapainon oman elämäsi arjessa. motionH on enemmän kuin elämäntapamuutos, dieetti tai kuntokuuri - se auttaa sinut ratkaisujen ja onnistumisten tielle sekä kestävämpään kehon ja mielen hyvinvointiin.

"Sinulle ei ole olemassa valmiita ohjelmia ja ratkaisuja. Sinä ja sinun elämäsi ovat alkupiste. Sinun on itse tehtävä tämä löytöretki omiin arvoihisi ja unelmiisi sekä oivallettava se, mitä tällä matkalla tarvitaan. Silloin saat jotain aitoa, pysyvää ja merkityksellistä."
Henna Kelloniemi

Henna Kelloniemi

Kirjailija Henna Kelloniemi on motionH-yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on rovaniemeläinen hyvinvoinnin löytöretkeilijä , jonka intohimona on oma ja toisten hyvinvointi kaikissa sen muodoissaan. Luonto, liikunta ja itsensä helliminen ovat hänelle tärkeitä asioita.

Kelloniemi on opiskellut Taiteen maisteriksi Lapin yliopistossa sekä poliisiksi Tampereen Poliisikoulussa. Hän työskenteli 13 vuotta Lapin poliisilaitoksella viestintäpäällikkönä ja vanhempana konstaapelina.

Unelmat veivät Kelloniemen opiskelemaan ravintovalmentajaksi ja sydämellä vuosia kannetut ajatukset sekä ideat muotoutuivat liikeyritykseksi ja kirjaksi. motionH on syntynyt opastamaan oivallusten ja oppimisen kautta.

motionH Finland

motionH Finland (Ed.)

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.