Oma sininen meresi

Oma sininen meresi

Kuinka määritellä ja saavuttaa oma menestyksesi, lisätä hyvinvointiasi sekä löytää oma sininen meresi.

Hannu Pirilä

Pehmeäkantinen

196 sivua

ISBN-13: 9789528025023

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 02.07.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
19,95 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Kirja, joka antaa sinulle, lukijalle, työkalut muuttaa aidosti elämäsi suunnan. Vaikka monet työkaluista tulevat minun työstäni, se paketti, miten Hannu on koonnut ne, on sekä ainutlaatuinen että ihastuttava. Hän on pitänyt yllä sen yksinkertaisuuden, johon olen aina tähdännyt ja lisäksi esitellyt paketin, jolla lukija oppii kuinka nähdä omien rajoituksiensa toiselle puolen aitoon mahdollisuuden horisonttiin." -Dr. Richard Bandler, NLP:n (neuro-lingvistisen ohjelmoinnin) luoja ja kehittäjä

Oma sininen meresi on opas ihmisille, jotka haluavat muuttaa elämänsä jollain tavoin paremmaksi - oli heidän elämänsä tällä hetkellä kuinka huonoa tai hyvää tahansa.

Oma sininen meresi ei ole kuitenkaan aivan tavanomainen opas parempaan elämään. Tämä kirja ei sisällä mitään New Age -hypeä tai tekopirteitä nauruharjoituksia. Oma sininen meresi on moneen kertaan testattu ja toimivaksi todistettu menetelmä, joka johdattaa lukijansa kohti itse määrittelemäänsä parempaa elämää.

Tämä kirja ei kerro sinulle mitä sinun tulisi tehdä, vaan sen sisältämien ohjeiden ja harjoitusten kautta sinä voit itse löytää juuri sinulle sopivan suunnan ja sen myötä ne sinulle parhaiten sopivat keinot oman sinisen meresi löytämiseksi ja saavuttamiseksi.
Hannu Pirilä

Hannu Pirilä

Hannu Pirilä on yksi Suomen johtavista NLP-kouluttajista ja itsensä kehittämisen valmentajista. Hänet tunnetaan kirjoittamistaan kirjoista, tuloksia tuottavista valmennuksistaan sekä kehittämästään Oma sininen meresi -konseptista, jotka ovat kaikki tuottaneet lukuisille ihmisille merkittävästi parempaa elämänlaatua ja henkistä hyvinvointia.

Hannun tausta on hotelli- ja ravintola-alan esimies- ja johtotehtävissä, missä hänen yli 15-vuotinen uransa käsitti työpaikkoja Suomen lisäksi myös Sveitsissä, Luxemburgissa, Venäjällä, Kiinassa sekä USA:ssa. Nykyään Hannu on kansainvälisesti arvostettu NLP-kouluttaja ja toimii mm. avustavien NLP Trainereiden tiimissä NLP:n kehittäjän Dr. Richard Bandlerin sekä maailmankuulun hypnotistin Paul McKennan seminaareissa.

Hannu työskentelee paitsi NLP-kouluttajana ja NLP-coachina, myös yrityskonsulttina ja yritysvalmentajana, seminaarien ja muiden tilaisuuksien puhujana sekä urheilijoiden henkisenä valmentajana.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.