Elämäntaito & käytännön oppaat

Opastusta tarvitaan monissa eri elämänvaiheissa: vanhemmuus, ura, itsensä löytäminen, terveys ja oma taloudellinen tilanne ovat esimerkkejä aiheista, joihin etsitään tietoja, tukea ja vinkkejä kirjallisuudesta. BoD:n monipuoliset julkaisut mm. kasvatukseen, säästämiseen ja hengellisyyteen liittyen kouluttavat ja neuvovat lukijaa käytännön aiheissa.

Sivu
 1. Oravanpyörä
  Uutuus
  Oravanpyörä Ja muita satuja aikuisille
  Pauliina Rikala
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 28.01.2022
 2. Augustinus: Jumalan Valtio XII kirja De Civitate Dei XII 1-28
  Uutuus
  Augustinus: Jumalan Valtio XII kirja De Civitate D(...) Ihmisen luonnon laatu ja luominen Ilmoituksen ja filoso(...)
  Aurelius Augustinus , Valtteri Olli (Ed.)
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 17.01.2022
 3. Soul Catcher
  Uutuus
  Soul Catcher Sexual, Financial,Emotional and Social Misconduct Commi(...)
  Marjo Ojalammi, Elena Lindström
  Kustantaja: Bona Anima Julkaistu: 12.01.2022
 4. Eläkevuodet näköpiirissä
  Uutuus
  Eläkevuodet näköpiirissä Täyttä elämää hyvässä iässä
  Marjaana Kanerva
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 03.01.2022
 5. Mitä on kristinusko?
  Uutuus
  Mitä on kristinusko? Pekka Ervast
  Kustantaja: Tulisoronen Julkaistu: 08.12.2021
 6. Aika Pimeä Energia
  Aika Pimeä Energia Anita Pistemaa
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 30.11.2021
 7. Kuinka saada seuraajia Instagramiin
  Kuinka saada seuraajia Instagramiin Sini Koivunen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 26.10.2021
  20,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 8. Matka savuttomaan elämään
  Suosittu
  Matka savuttomaan elämään Työkirja tupakoinnin lopettamiseen
  Jenika Silosuo
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 15.11.2021
 9. Elämän suolaa ja leipää
  Elämän suolaa ja leipää Saarnoja vuosien varrelta
  Seppo Apajalahti
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 25.10.2021
Sivu

Oppaita kaikkiin elämän vaiheisiin

Jokaisella meistä tulee jossain elämän vaiheessa vastaan tilanteita, joissa tarvitsemme opastusta ja neuvoja ja usein ensimmäinen vaihtoehto on kääntyä lähipiirin puoleen tunteiden ja ajatusten jakamiseen ja läpikäymiseen. Mutta myös kirjoista löytyy tietoa lähes kaikista aiheista, joko kirjailijoiden omien kokemusten perusteella tai alan ammattilaisten julkaisemana. Olipa kyse parisuhteesta, perhe-elämästä, urasta, hyvinvoinnista tai itsetutkiskelusta – opaskirjoja löytyy joka lähtöön, myös BoD:n kirjakaupan valikoimasta. Tutustu monipuolisiin elämäntaidon ja käytännön oppaisiin ja löydä juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat kirjat!

Kasvatuksesta ja vanhemmuudesta

Vanhemmat etsivät usein neuvoja ja vinkkejä lasten kasvatukseen, uhmaikään ja muihin elämäntilanteisiin liittyen. Rajojen asettaminen ja kannustava asenne kaikissa tilanteissa voi olla vaikeaa ja välillä on helpompi antaa periksi. Lähipiirin, kuten isovanhempien ja lapsellisten ystävien neuvot, ovat monissa tapauksissa ensisijaisen tärkeitä, mutta myös kokemuksiin perustuvat ja ammattilaisten kirjoittamat opaskirjat voivat auttaa lapsen kasvatuksen eri vaiheissa, aina vauvaiästä teiniksi saakka. BoD:n kirjakaupasta löydät monipuolisen valikoiman lasten ja nuorten kasvatukseen sekä vanhemmuuteen liittyen.

Ajanhallinta ja tehokkuus työssä ja vapaa-ajalla

Yksi digitaalisen aikamme ilmiö on se, että olemme aina tavoitettavissa. Tämä aiheuttaa monille stressiä niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin ja toiveena on usein oman ajan hallinta sekä selkeä jako työn ja vapaa-ajan välillä. Joskus tämä hoituu helposti kännykän sulkemisella, mutta usein oman ajan ja elämän hallinta on kiinni monesta eri tilanteesta ja myös muut perheenjäsenet on otettava huomioon. Uudet näkökulmat ja menetelmät antavat tällöin ideoita ja inspiraatiota arjen ja työn järjestelyyn käytännön vinkkien avulla. BoD:n kirjakaupasta löydät sekä pienet niksin arjen helpottamiseen että tieteellisiä teoksia ajanhallintaan alan ammattilaisilta.

Hengellisyys ja sisäinen hyvinvointi

Konkreettiset neuvot rauhallisempaan elämään auttavat monien ulkoisten tilanteiden järjestelyssä. Ihmisen sisäinen rauha on kuitenkin myös tärkeä ottaa huomioon, sillä levoton mieli ei välttämättä pysty ajattelemaan järkevästi ja tarkoituksenmukaisesti. Säännölliset hengitysharjoitukset, meditointi, jooga, venyttely ja muut tasapainottavat harjoitukset sekä itsetutkiskelu auttavat usein pääsemään sellaiseen tilaan, jossa mieli toimii ilman häiritseviä tekijöitä ja löytää ratkaisuja hankaliin tilanteisiin. Alkuun pääseminen voi itsenäisesti olla vaikeaa, jolloin BoD:n kirjakaupan opaskirjat tulevat tarpeeseen. Tutustu valikoimaan ja edistä oppaiden avulla omaa sisäistä hyvinvointiasi.

Search engine powered by ElasticSuite