Elämäntaito & käytännön oppaat

Opastusta tarvitaan monissa eri elämänvaiheissa: vanhemmuus, ura, itsensä löytäminen, terveys ja oma taloudellinen tilanne ovat esimerkkejä aiheista, joihin etsitään tietoja, tukea ja vinkkejä kirjallisuudesta. BoD:n monipuoliset julkaisut mm. kasvatukseen, säästämiseen ja hengellisyyteen liittyen kouluttavat ja neuvovat lukijaa käytännön aiheissa.

Sivu
 1. Onnenpilkahduksia
  Uutuus
  Onnenpilkahduksia 10 kirjoitusta keski-ikäisen naisen elämästä
  Tuija Metsäaho
  Pehmeäkantinen Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 06.06.2023
 2. 1950-luvun omakotitalon esittelyssä
  Uutuus
  1950-luvun omakotitalon esittelyssä Onnistu asumisessa
  Tupu Utrianen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 20.04.2023
  9,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti ladattavissa

 3. Ennen rivitaloasunnon esittelyä
  Uutuus
  Ennen rivitaloasunnon esittelyä Onnistu asumisessa
  Tupu Utrianen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 20.04.2023
  9,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti ladattavissa

 4. Huomioita autismivalmennuksesta
  Uutuus Suosittu
  Huomioita autismivalmennuksesta Pia Hämäläinen
  Pehmeäkantinen Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 14.04.2023
 5. Kristinuskon käyttöjärjestelmä
  Uutuus
  Kristinuskon käyttöjärjestelmä - ydinparametrit, toimintaa, sisältöä ja eternal life h(...)
  Pekka O. M. Leivo
  Kovakantinen Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 19.04.2023
 6. Considerations on Autism Coaching
  Uutuus Suosittu
  Considerations on Autism Coaching Pia Hämäläinen
  Pehmeäkantinen Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 14.04.2023
 7. Aloittamisen taito
  Suosittu
  Aloittamisen taito Lopeta vitkuttelu ja aloita helposti ja tehokkaasti
  Matti Hakanen
  Pehmeäkantinen Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 29.03.2023
Sivu

Oppaita kaikkiin elämän vaiheisiin

Jokaisella meistä tulee jossain elämän vaiheessa vastaan tilanteita, joissa tarvitsemme opastusta ja neuvoja ja usein ensimmäinen vaihtoehto on kääntyä lähipiirin puoleen tunteiden ja ajatusten jakamiseen ja läpikäymiseen. Mutta myös kirjoista löytyy tietoa lähes kaikista aiheista, joko kirjailijoiden omien kokemusten perusteella tai alan ammattilaisten julkaisemana. Olipa kyse parisuhteesta, perhe-elämästä, urasta, hyvinvoinnista tai itsetutkiskelusta – opaskirjoja löytyy joka lähtöön, myös BoD:n kirjakaupan valikoimasta. Tutustu monipuolisiin elämäntaidon ja käytännön oppaisiin ja löydä juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat kirjat!

Kasvatuksesta ja vanhemmuudesta

Vanhemmat etsivät usein neuvoja ja vinkkejä lasten kasvatukseen, uhmaikään ja muihin elämäntilanteisiin liittyen. Rajojen asettaminen ja kannustava asenne kaikissa tilanteissa voi olla vaikeaa ja välillä on helpompi antaa periksi. Lähipiirin, kuten isovanhempien ja lapsellisten ystävien neuvot, ovat monissa tapauksissa ensisijaisen tärkeitä, mutta myös kokemuksiin perustuvat ja ammattilaisten kirjoittamat opaskirjat voivat auttaa lapsen kasvatuksen eri vaiheissa, aina vauvaiästä teiniksi saakka. BoD:n kirjakaupasta löydät monipuolisen valikoiman lasten ja nuorten kasvatukseen sekä vanhemmuuteen liittyen.

Ajanhallinta ja tehokkuus työssä ja vapaa-ajalla

Yksi digitaalisen aikamme ilmiö on se, että olemme aina tavoitettavissa. Tämä aiheuttaa monille stressiä niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin ja toiveena on usein oman ajan hallinta sekä selkeä jako työn ja vapaa-ajan välillä. Joskus tämä hoituu helposti kännykän sulkemisella, mutta usein oman ajan ja elämän hallinta on kiinni monesta eri tilanteesta ja myös muut perheenjäsenet on otettava huomioon. Uudet näkökulmat ja menetelmät antavat tällöin ideoita ja inspiraatiota arjen ja työn järjestelyyn käytännön vinkkien avulla. BoD:n kirjakaupasta löydät sekä pienet niksin arjen helpottamiseen että tieteellisiä teoksia ajanhallintaan alan ammattilaisilta.

Hengellisyys ja sisäinen hyvinvointi

Konkreettiset neuvot rauhallisempaan elämään auttavat monien ulkoisten tilanteiden järjestelyssä. Ihmisen sisäinen rauha on kuitenkin myös tärkeä ottaa huomioon, sillä levoton mieli ei välttämättä pysty ajattelemaan järkevästi ja tarkoituksenmukaisesti. Säännölliset hengitysharjoitukset, meditointi, jooga, venyttely ja muut tasapainottavat harjoitukset sekä itsetutkiskelu auttavat usein pääsemään sellaiseen tilaan, jossa mieli toimii ilman häiritseviä tekijöitä ja löytää ratkaisuja hankaliin tilanteisiin. Alkuun pääseminen voi itsenäisesti olla vaikeaa, jolloin BoD:n kirjakaupan opaskirjat tulevat tarpeeseen. Tutustu valikoimaan ja edistä oppaiden avulla omaa sisäistä hyvinvointiasi.

Search engine powered by ElasticSuite