Sairaudet pois

Sairaudet pois

Suosittu

Opi ja puhdista Enkelien avulla

Erkki Myllyharju

ePUB

118,8 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528076803

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.03.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
SAIRAUDET POIS
Ihmisten henkinen valo lisääntyy nopeammin kuin koskaan ja siten myös ihmisten värähtely nousee myös nopeasti. 40-vuoden aikaan ihmisten herkkyys ja valo on noussut 15-kertaisesti, mutta syntyvien lapsien jopa 100 kertaisesti. Nyt syntyy lapsia jo hyvin paljon 2 kertaa viidennen tason värähtelyillä, joten he ovat jopa yliherkkiä. Mustaa energiaa on paljon ympärillämme ja se vaikuttaa kaikkiin herkkiin valon ihmisiin. Onneksi voimme poistaa näitä mustia energioita. Tämä kirjanen sisältää suuren määrän sairauksia, joihin voimme vaikuttaa huomattavasti henkisin konstein kaukohoitona. Tämä oppikirja antaa ohjeet, kuinka voidaan näitä sairauksia poistaa jopa 70 % keskimäärin tässä kirjassa mainituista sairauksista. Näissäkin sairauksissa sairauden pitkään ollessa, on jo jättänyt syvät jälkensä ja silloin voidaan vain korkeintaan pysäyttää sairaus. Tämä kirjanen on tarkoitettu opetustarkoitukseen ja kurssikirjaksi.
Erkki Myllyharju

Erkki Myllyharju

Kirjailija on henkisen tien kulkija, selvänäköinen meedio ja kaukoparantaja. Paperitehtaan kone- ja laitesuunnitteleijana henkimaailmasta tuli apu moniin vaikeisiin tehtäviin. Nyt eläkepäivillä toisten neuvominen ja kouluttaminen, sekä auttaminen, antaa elämään sisällön.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.