Elämäntaito & käytännön oppaat

Opastusta tarvitaan monissa eri elämänvaiheissa: vanhemmuus, ura, itsensä löytäminen, terveys ja oma taloudellinen tilanne ovat esimerkkejä aiheista, joihin etsitään tietoja, tukea ja vinkkejä kirjallisuudesta. BoD:n monipuoliset julkaisut mm. kasvatukseen, säästämiseen ja hengellisyyteen liittyen kouluttavat ja neuvovat lukijaa käytännön aiheissa.

 1. Vauvan kanssa vuorovaikutuksen puutarhassa Varhaisen vuorovaikutuksen kirja vauvan äidille, isälle(...)
  Sinikka Mäkelä
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 16.09.2019
 2. Suosittu
  Astrologia ja Henkinen Tie Pyhiinvaellus tähtien valossa
  Erkki Lehtiranta
  Kustantaja: Smiling Stars Julkaistu: 06.09.2019
 3. Näin kirjoitat kirjan Mitra Vasara
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 28.08.2019
  5,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 4. Viestinnän ammattilaisten kollegiaalisuus Elina Perälä
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 09.08.2019
  10,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 5. Five Keys to Divine Sex Your guide to presence and pleasure
  Mitra Vasara
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 19.08.2019
  9,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 6. Indian Chief Morning Star & Ada Answers
  Esa Halminen, Tapani Koivula
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 27.07.2019
  2,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 7. Rohkea rakkaus Seitsemän askelta taianomaiseen läheisyyteen
  Elina Masih, Jussi Rinne
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 23.07.2019
 8. KIRJOITTAMALLA PAHIMMASTA PARHAIMPAAN Eveliina von Waisin kokemustietoa
  Anneli Alatalo
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 11.07.2019
  9,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 9. Ada Lemurian lumo
  Esa Halminen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 11.07.2019
  2,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 10. Intiaani Aamutähti & Ada Esa Halminen, Tapani Koivula
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 15.05.2019
  3,49 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

Oppaita kaikkiin elämän vaiheisiin

Jokaisella meistä tulee jossain elämän vaiheessa vastaan tilanteita, joissa tarvitsemme opastusta ja neuvoja ja usein ensimmäinen vaihtoehto on kääntyä lähipiirin puoleen tunteiden ja ajatusten jakamiseen ja läpikäymiseen. Mutta myös kirjoista löytyy tietoa lähes kaikista aiheista, joko kirjailijoiden omien kokemusten perusteella tai alan ammattilaisten julkaisemana. Olipa kyse parisuhteesta, perhe-elämästä, urasta, hyvinvoinnista tai itsetutkiskelusta – opaskirjoja löytyy joka lähtöön, myös BoD:n kirjakaupan valikoimasta. Tutustu monipuolisiin elämäntaidon ja käytännön oppaisiin ja löydä juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat kirjat!

Kasvatuksesta ja vanhemmuudesta

Vanhemmat etsivät usein neuvoja ja vinkkejä lasten kasvatukseen, uhmaikään ja muihin elämäntilanteisiin liittyen. Rajojen asettaminen ja kannustava asenne kaikissa tilanteissa voi olla vaikeaa ja välillä on helpompi antaa periksi. Lähipiirin, kuten isovanhempien ja lapsellisten ystävien neuvot, ovat monissa tapauksissa ensisijaisen tärkeitä, mutta myös kokemuksiin perustuvat ja ammattilaisten kirjoittamat opaskirjat voivat auttaa lapsen kasvatuksen eri vaiheissa, aina vauvaiästä teiniksi saakka. BoD:n kirjakaupasta löydät monipuolisen valikoiman lasten ja nuorten kasvatukseen sekä vanhemmuuteen liittyen.

Ajanhallinta ja tehokkuus työssä ja vapaa-ajalla

Yksi digitaalisen aikamme ilmiö on se, että olemme aina tavoitettavissa. Tämä aiheuttaa monille stressiä niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin ja toiveena on usein oman ajan hallinta sekä selkeä jako työn ja vapaa-ajan välillä. Joskus tämä hoituu helposti kännykän sulkemisella, mutta usein oman ajan ja elämän hallinta on kiinni monesta eri tilanteesta ja myös muut perheenjäsenet on otettava huomioon. Uudet näkökulmat ja menetelmät antavat tällöin ideoita ja inspiraatiota arjen ja työn järjestelyyn käytännön vinkkien avulla. BoD:n kirjakaupasta löydät sekä pienet niksin arjen helpottamiseen että tieteellisiä teoksia ajanhallintaan alan ammattilaisilta.

Hengellisyys ja sisäinen hyvinvointi

Konkreettiset neuvot rauhallisempaan elämään auttavat monien ulkoisten tilanteiden järjestelyssä. Ihmisen sisäinen rauha on kuitenkin myös tärkeä ottaa huomioon, sillä levoton mieli ei välttämättä pysty ajattelemaan järkevästi ja tarkoituksenmukaisesti. Säännölliset hengitysharjoitukset, meditointi, jooga, venyttely ja muut tasapainottavat harjoitukset sekä itsetutkiskelu auttavat usein pääsemään sellaiseen tilaan, jossa mieli toimii ilman häiritseviä tekijöitä ja löytää ratkaisuja hankaliin tilanteisiin. Alkuun pääseminen voi itsenäisesti olla vaikeaa, jolloin BoD:n kirjakaupan opaskirjat tulevat tarpeeseen. Tutustu valikoimaan ja edistä oppaiden avulla omaa sisäistä hyvinvointiasi.