Matkailu & maantiede

Ihmiset matkustelevat kerätäkseen uusia kokemuksia ja kokeakseen seikkailuja. Kulttuurierot ja erilaiset elämäntavat ovat usein suurin syy lähteä toiseen maahan, sillä oikeaa ymmärrystä toisia tapoja ja perinteitä kohtaan saa kunnolla vain paikan päällä. Matka vieraaseen kulttuuriin kannattaa valmistella etukäteen – käsitys vierailtavan maan maantiedosta, omista matkareiteistä, paikallisista tavoista ja muista matkakohteen oleellisista asioista on usein eduksi.

Sivu
 1. Eris vai Proserpina?
  Eris vai Proserpina? Pieni, suuri planeetta astrologisesti
  Raimo Nikula
  Pehmeäkantinen Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 24.11.2020
 2. Tarinoita eräpolun varrelta
  Tarinoita eräpolun varrelta Eräkirja
  Jorma Haverinen
  Kovakantinen Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 09.11.2020
 3. Brasilia
  Brasilia Rio de Janeiro, Salvador ja muu Brasilia
  Rita Dahl
  Pehmeäkantinen Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 31.08.2020
 4. Kypros
  Kypros Rita Dahl
  Pehmeäkantinen Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 28.08.2020
 5. Kap Verde
  Kap Verde Rita Dahl
  Pehmeäkantinen Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 28.08.2020
 6. Etelä-Meksiko
  Etelä-Meksiko Rita Dahl
  Pehmeäkantinen Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 28.08.2020
 7. Suurten tarinoiden maa
  Suurten tarinoiden maa - tietoa ja opastusta Armeniaan matkustaville
  Ilkka Ronkainen
  Kovakantinen Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 06.07.2020
Sivu

Matkaopas mukaan maailmalle

Täysin vieraassa maassa voi tottunutkin matkaaja tuntea olonsa alkuun eksyneeksi. Jokaisessa kadunkulmassa on tehtävä päätös seuraavasta suunnasta, nähtävyydestä, vierailtavista kaupunginosista, syömisestä ja yöpymisestä. Monia päätöksiä, jotka on helppo tehdä hyvän matkaoppaan avulla. Katso, löytyykö BoD:n valikoimasta opas seuraavaan matkakohteeseesi – tai inspiroidu tarjolla olevaista kirjoista ja valitse seuraava seikkailu niiden perusteella.

BoD:n matka- ja kielioppailla varmasti reissuun

Kielimuuri on matkaajille usein korkea, varsinkin jos englanti ei kohdemaassa ole yleisesti käytössä. Kommunikaatio on kuitenkin ehdotonta aina suunnan kysymisestä kadulla ruuan tilaamiseen ravintolassa. Kompakti kieliopas auttaa ilmaisemaan itseään paremmin – tai ainakin saamaan muutaman sympatiapisteen paikallisilta. Parhaat paikat löytyvät matkalla muiden matkailijoiden suositusten avulla ja kokemukseen perustuva matkakertomus on aina hyvä lisä oppaiden lisäksi. Mitä virheitä kannattaa välttää ja mihin pitäisi turistina kiinnittää erityistä huomiota? Muiden matkakokemuksista saat hyvän käsityksen paikallisesta kulttuurista ja olet valmis matkaan.

Inspiraatiota uusiin seikkailuihin

Jos et vielä tiedä, mihin suunnata seuraavalla lomalla, voi matkailu- ja maantiedekirjojen selailu auttaa päätöksessä. Vaikka et olisi lähiaikoina lähdössä uusiin seikkailuihin, voi niihin syventyä myös kotoa käsin: olipa kyse kielistä, kulttuurista, tulivuorista tai eri maanosien maantieteellisistä erikoisuuksista, voit tutkia maailmaa ja sen syntyä BoD:n laajan kirjavalikoiman ansiosta mistä ja milloin vain.

Search engine powered by ElasticSuite