Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

Yhä useammalle ihmiselle on tärkeää liikkua säännöllisesti ja syödä hyvin. Ruuanlaittoon, hyvinvointiin ja terveyteen keskittyneitä, inspiroivia teoksia valikoimastamme löytyy monia – valitse joukosta sinun elämäntilanteeseesi sopivat.

 1. Kuvittelenko, vai kuoliko jotain? Rita Kreula
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 15.05.2008
 2. Sairaus: rikkaus vai riesa Susanna Tulonen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 13.05.2009
 3. Learn to Understand & Prevent Myopia The everyday guide for preventing myopia
  Kaisu Viikari
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 15.03.2011
 4. The Struggle Never to Be Forgotten
  Kaisu Viikari
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 26.05.2011
 5. Opi ymmärtämään ja ehkäisemään myopiaa Opas myopian ehkäisyyn
  Kaisu Viikari
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 19.04.2010
 6. Järjenjuoksuja Elämää CP-vamman kanssa
  Satu Järvinen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 09.02.2012
 7. Suosittu
  Potilaan polku Kertomus toivosta ja luopumisista
  Marianna Viherkanto , Kai Viherkanto (Ed.)
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 20.04.2012
 8. Suosittu
  Muutos Käsissämme Sairausbisneksen seitit
  Kirsti Oikarinen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 30.01.2013
 9. Nivelet ja Mittaaminen Nivelten aktiiviset liikelaajuudet
  Titta Kosunen, Elina Rytivaara, Katja Timonen, Toni Vekka
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 08.01.2016

Herkulliset ruokaohjeet vievät makumatkalle

BoD:n kirjakaupasta löydät suuren valikoiman erilaisia ruokailuun ja ruokaan liittyviä kirjoja. Kirjakauppamme keittokirjoista löydät ohjeita niin suomalaiseen kuin kansainväliseen keittiöön, ohjeita erikoisruokavalioiden noudattamiseen tai herkullisiin leivonnaisiin. Ruoka vaikuttaa olennaisesti hyvinvointiimme, se on monen osan summa: niin ravinnon kuin liikunnan tulee olla tasapainossa, jotta pääsee haluttuihin tuloksiin. Riippumatta siitä, mikä tavoitteesi on – valikoimamme tarjoaa ohjeita jokaiseen makuun: kasvissyöjille, lihansyöjille, vegaaneille ja makean ystäville. Allergioista tai sairauksista kärsiville ravinto-oppaat voivat antaa inspiraatiota siihen, miten ruuasta voi nauttia kielloista ja sopimattomista raaka-aineista huolimatta ruokailu voi olla hauskaa. Erilaisten oppaiden avulla löydät sinulle sopivat reseptit ja ruokailutottumukset sekä rikastutat elämääsi kulinaarisilla elämyksillä.

Sopivilla ravinto- ja liikuntaoppailla terveellisempi elämä

Sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi on aihe, johon törmäämme päivittäin. Aina ei tarvitse olla kyse laihduttamisesta, vaan siitä, että viihtyy omassa vartalossaan ja oman tehokkuutensa parantamisesta. Monelle on kuitenkin vaikeaa muuttaa tottumuksiaan ja elämäntapaansa ravinnon ja liikunnan suhteen pysyvästi. Hyvät käytännön oppaat voivat auttaa aloittamaan aktiivisemman ja terveellisemmän elämän ja pysymään uusissa tavoissaan. Kirjailijamme näyttävät, että myös terveellinen ruokailu voi olla monipuolista ja luovaa. Kun opit lisää kehosta ja sen toiminnoista, voit luoda syvempää ymmärrystä omia tarpeitasi kohtaan ja kehittää juuri sinulle tehokkaimmat liikuntamuodot. Hyvinvointi on kuitenkin myös paljon muuta, kuin ravintoa ja liikuntaa – se sisältää myös päänsisäisen toiminnan ymmärtämistä ja kehittämistä niin, että itsellä on hyvä olla.

Liikunta ja terveys

Säännöllinen liikunta yhdessä tasapainoisen ruokavalion kanssa vahvistaa sinua ja tuo mukanaan positiivisia psykologisia vaikutuksia. Urheilu on tunnetusti hyvinvoinnin lähde ja useille juuri sopiva tapa palautua ja rentoutua työpäivän jälkeen. Riippumatta siitä, mitä urheilulajia harrastat: oikea tapa suorittaa liikkeitä ja harjoituksia on tärkeää loukkaantumisten välttämiseksi. BoD:n kirjakaupasta voit ostaa oppaita moniin liikuntamuotoihin ja voit harjoittaa esimerkiksi pilatesta, balettia tai vaikka meditaatiota kotoa käsin.