Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

Yhä useammalle ihmiselle on tärkeää liikkua säännöllisesti ja syödä hyvin. Ruuanlaittoon, hyvinvointiin ja terveyteen keskittyneitä, inspiroivia teoksia valikoimastamme löytyy monia – valitse joukosta sinun elämäntilanteeseesi sopivat.

 1. Uutuus
  Jättiläisenkaataja Kirmo Varvikko
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 15.04.2021
  5,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 2. Single kettlebell strength plan 1.0 Kettlebell press program
  Sauli Drockila
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 12.02.2021
  2,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 3. Pirteä päivä alkaa hyvällä aamiaisella Minna Mononen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 08.02.2021
  3,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 4. Yhtä Jumalan kanssa Herääminen Pyhän Hengen Äänen kautta
  Marjorie Tyler, Joann Sjolander, Margaret Ballonoff
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 11.02.2021
 5. Suosittu
  Erkkajooga Turvallista ja terveyttä edistävää joogaa
  Mari Kapulainen (Ed.), Mikko Kapulainen (Ed.)
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 29.01.2021
 6. Joogapäiväkirjani Luo yhteys kehoosi ja mieleesi
  Pritam Hari Kaur
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 18.01.2021
 7. Kalsiumvalhe II sekä muita lääketieteen valheita ja myyttejä
  Robert Thompson, MD
  Kustantaja: Pelquin Kustannus Julkaistu: 01.11.2020

Herkulliset ruokaohjeet vievät makumatkalle

BoD:n kirjakaupasta löydät suuren valikoiman erilaisia ruokailuun ja ruokaan liittyviä kirjoja. Kirjakauppamme keittokirjoista löydät ohjeita niin suomalaiseen kuin kansainväliseen keittiöön, ohjeita erikoisruokavalioiden noudattamiseen tai herkullisiin leivonnaisiin. Ruoka vaikuttaa olennaisesti hyvinvointiimme, se on monen osan summa: niin ravinnon kuin liikunnan tulee olla tasapainossa, jotta pääsee haluttuihin tuloksiin. Riippumatta siitä, mikä tavoitteesi on – valikoimamme tarjoaa ohjeita jokaiseen makuun: kasvissyöjille, lihansyöjille, vegaaneille ja makean ystäville. Allergioista tai sairauksista kärsiville ravinto-oppaat voivat antaa inspiraatiota siihen, miten ruuasta voi nauttia kielloista ja sopimattomista raaka-aineista huolimatta ruokailu voi olla hauskaa. Erilaisten oppaiden avulla löydät sinulle sopivat reseptit ja ruokailutottumukset sekä rikastutat elämääsi kulinaarisilla elämyksillä.

Sopivilla ravinto- ja liikuntaoppailla terveellisempi elämä

Sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi on aihe, johon törmäämme päivittäin. Aina ei tarvitse olla kyse laihduttamisesta, vaan siitä, että viihtyy omassa vartalossaan ja oman tehokkuutensa parantamisesta. Monelle on kuitenkin vaikeaa muuttaa tottumuksiaan ja elämäntapaansa ravinnon ja liikunnan suhteen pysyvästi. Hyvät käytännön oppaat voivat auttaa aloittamaan aktiivisemman ja terveellisemmän elämän ja pysymään uusissa tavoissaan. Kirjailijamme näyttävät, että myös terveellinen ruokailu voi olla monipuolista ja luovaa. Kun opit lisää kehosta ja sen toiminnoista, voit luoda syvempää ymmärrystä omia tarpeitasi kohtaan ja kehittää juuri sinulle tehokkaimmat liikuntamuodot. Hyvinvointi on kuitenkin myös paljon muuta, kuin ravintoa ja liikuntaa – se sisältää myös päänsisäisen toiminnan ymmärtämistä ja kehittämistä niin, että itsellä on hyvä olla.

Liikunta ja terveys

Säännöllinen liikunta yhdessä tasapainoisen ruokavalion kanssa vahvistaa sinua ja tuo mukanaan positiivisia psykologisia vaikutuksia. Urheilu on tunnetusti hyvinvoinnin lähde ja useille juuri sopiva tapa palautua ja rentoutua työpäivän jälkeen. Riippumatta siitä, mitä urheilulajia harrastat: oikea tapa suorittaa liikkeitä ja harjoituksia on tärkeää loukkaantumisten välttämiseksi. BoD:n kirjakaupasta voit ostaa oppaita moniin liikuntamuotoihin ja voit harjoittaa esimerkiksi pilatesta, balettia tai vaikka meditaatiota kotoa käsin.