Sinä olet tietoisuus

Sinä olet tietoisuus

Kauko Luukkonen

ePUB

426,6 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528077640

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.05.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Useimmat ihmiset samaistuvat kehoonsa ja ajattelevat, että se on kaikki mitä he ovat. Aivoissa tapahtuu kaikki ajattelu ja ohjaus, mitä ihmisen elämä tarvitsee. Ihminen on yhtä kuin keho. Kehon ulkopuolella ei ole mitään. Ihminen on erillinen toisesta ihmisestä. Jumala on epämääräinen voima jossain ihmisen tavoittamattomissa. Ja niin edelleen.
Totuus on kuitenkin se, että sinä olet moniulotteinen tietoisuus. Olet olemassa tässä meidän maapallomme ulottuvuudessa, mutta olet samaan aikaan olemassa usealla muullakin ulottuvuuden tasolla. Olet itse asiassa tietoisuus, joka on luonut itselleen kehon voidakseen kokea asioita tässä todellisuudessa.
Tämä kirja tarjoaa sinulle enemmän tietoa tietoisuudesta ja sen monimuotoisesta olemassaolon muodoista. Jos pystyt tarkastelemaan näitä kysymyksiä siten, että sinulla on "skeptinen, mutta avoin mieli", saatat alkaa ymmärtää asiaa toisesta, laajemmasta näkökulmasta. Se tulee muuttamaan koko elämäsi täydellisesti.
Kauko Luukkonen

Kauko Luukkonen

Kauko Luukkonen on eläkkeellä oleva IT-konsultti ja yrittäjä. Tämä on hänen kolmas kirjansa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.