BoD Kirjakauppa – Opaskirjat

Käytännöllisiä opaskirjoja elämän kaikkiin tilanteisiin

Opaskirjat

Ohjeita ja vinkkejä jokaiseen elämäntilanteeseen ja harrastukseen löydät BoD:n laajasta valikoimasta opaskirjoja. Suuri kokoelma sisältää monipuolisia aiheita, kuten ravinto, kulttuuri, matkustus, harrastukset, hyvinvointi, maantieto ja elämäntaito. Tutki tarjontaa, valitse suosikkisi ja opi uutta.

 1. Suosittu
  Isä meidänkin Sateenkaari-ihmisten kohtaama hengellinen väkivalta
  Anna Iivanainen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 01.04.2021
 2. TREKKING OVER THE ALPS Alta Via 2 in the Dolomites and Dream Way from Munich t(...)
  Aku-Petteri Korhonen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 30.03.2021
 3. Tiellä Siperian-junalla Aasiaan
  Elina Nuortie
  Kustantaja: Taskurapu Julkaistu: 29.03.2021
 4. Hengen ykseyselämä Väinö Lehtonen
  Kustantaja: Tulisoronen Julkaistu: 17.03.2021
 5. Yliminä Opaskirja henkisen tien kulkijoille
  Heta Riekkoniemi
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 04.03.2021
 6. Kirjoitusharjoituksia Introvertille Lumi Metsä
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 15.02.2021
  4,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

Hyvien neuvojen ei tarvitse olla kalliita

Tämän todistamme sinulle valikoimallamme parhaita ohjeita ammattilaisilta. Vanhemmille löytyy lasten ja nuorten kasvatusoppaita, jotka vakuuttavat mielenkiintoisilla lähestymistavoillaan ja ajatuksillaan. Elämäntaito-oppaat tarjoavat vinkkejä kiireettömään ja mutkattomaan arkeen. Jos haluat elää terveellisemmin, voit valita yhden monista liikuntaan, hyvinvointiin ja kevyempään ravintoon liittyvistä teoksista – täältä löydät kaiken gluteenittomista resepteistä vuodenaikojen mukaan aloittelijan Pilates-oppaaseen. Matkustamisesta ja kulttuurista kiinnostuneille valikoimamme tarjoaa suuren kokoelman teoksia mm. kirjoittamisesta sekä matkakertomuksia ja -oppaita niin maailmalta kuin koti-Suomestakin.

Oppaat auttavat ja rikastuttavat elämää

Oppaiden tarkoitus on jakaa hyväksi todettuja ohjeita ja helpottaa sekä rikastuttaa lukijansa elämää. Kirjoittajien kokemukset ja kertomukset auttavat hahmottamaan, mitä kyseisten ohjeiden noudattaminen voi tarkoittaa omalle elämälle ja auttavat parhaassa tapauksessa ratkaisemaan vaikeita elämäntilanteita tai ongelmia. Toisaalta oppaat voivat myös innoittaa uuden harrastuksen aloittamiseen tai kehittymään tietyllä alalla. Aiheita oppaiden kirjoittamiseen on loputtomiin ja BoD:n kirjakaupasta voit tilata niitä suoraan kotiovellesi.