Opinnäytetyöteksti vauhtiin ja maaliin

Opinnäytetyöteksti vauhtiin ja maaliin

Opas opinnäytetyön kirjoittajalle

Tiina Airaksinen

Oppiminen & kielet

ePUB

5,6 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528023579

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.05.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Opinnäytetyön kirjoittaja, eikö teksti ala tulla? Jumittaako tekstinteko? Onko kirjoittamisen kynnys korkealla?

Opinnäytetyöteksti vauhtiin ja maaliin: opas opinnäytetyön kirjoittajalle on tehty avuksesi ja tueksesi. Se on käytännönläheinen apulaisesi opinnäytetyön eri vaiheissa. Sen avulla ratkot tekstinteon pulmia ja kirjoitat opinnäytetyötekstisi alusta loppuun kohtuuajassa.

Opas sisältää tietoperustaa, ohjeita, joita sovellat oman opinnäytetyötekstisi vaiheittaiseen kirjoittamiseen. Tehtävät auttavat sisäistämään teemojen olennaisia asioita. Opas sopii myös ohjaajan käyttöön ohjaustyön tueksi.

Antoisaa ja palkitsevaa tekstimatkaa!
Tiina Airaksinen

Tiina Airaksinen

Opinnäytetyöteksti vauhtiin ja maaliin -oppaan kirjoittaja FM Tiina Airaksinen on toiminut tieteellisen kirjoittamisen yliopisto-opettajana Aalto-yliopistossa ja Tampereen yliopistossa sekä kirjoitusviestinnän lehtorina ja opettajana Hämeen ammattikorkeakoulussa ja Metropolia Ammattikorkeakoulussa.

Tiinalla on 25 vuoden kokemus sekä opinnäytetöiden tekstinohjaajana että sisällönohjaajana. Hän on kirjoittanut yhdessä VTT Hanna Vilkan kanssa kirjan Toiminnallinen opinnäytetyö ja siihen kuuluvan opettajan oppaan. Hän on julkaissut myös artikkeleita opinnäytetyön kirjottamisesta Kauppaopettaja-lehteen ja Virke-lehteen.

Tiina on useana vuonna ohjannut Aalto-yliopistossa intensiivisiä kirjoituspajoja, erilaisia tekstipajoja ja opinnäytetyön kirjoittajien opintopiirejä. Palautteet ovat olleet kiitettäviä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite