Oravanpyörästä Onnellisten saarille

Oravanpyörästä Onnellisten saarille

Koti Kanarialla

Heli Ilaskari (Ed.)

Pehmeäkantinen

124 sivua

ISBN-13: 9789526715209

Kustantaja: Auriart

Julkaistu: 29.10.2008

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
19,08 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Haaveiletko asumisesta Espanjan auringossa?
Heli ja Heikki Ilaskari hyppäävät oravanpyörästä ja myyvät kotinsa Suomessa.
He pakkaavat elämänsä kolmeen matkalaukkuun ja vuokraavat asunnon Onnellisten saarilta, aidosta kanarialaisesta kylästä. Humoristiset ja koskettavat tarinat tempaavat lukijan kotimaan muuttosirkuksesta keskelle kanarialaista arkea. Kirja tutustuttaa paikallisiin persoonallisuuksiin ja riipaiseviin ihmiskohtaloihin. Trooppinen myrsky riehuu, pommit paukkuvat ja appelsiinit tuoksuvat.
Oravanpyörästä Onnellisten saarille on myös enemmän kuin matkakertomus. Se on samalla lämmin ja kiehtova tutkimusmatka omaan sisimpään.

No authors available.

Heli Ilaskari

Heli Ilaskari (Ed.)

Heli Ilaskari tunnetaan etenkin pakinoista, tieto- ja lastenkirjoista sekä naivistisista maalauksista. Valoisuus, lämmin huumori ja rakkaus luontoon näkyvät paitsi pakinoissa ja selkokielisten lastenkirjojen Hessu-sedän eläintarha (BTJ 1998) ja Hessu-sedän eläintarhassa tapahtuu (BTJ 2001) riimeissä, myös faktalla ja fiktiolla leikittelevässä elämäntaito-oppaassa Guru Gurnaun joogakoulu – löydä sisäinen kissasi (Tammi 2003). Selkeys ja yksinkertaisuus ovat myös hänen perinteisempien tietokirjojensa Lempeää joogaa aloittelijoille (Tammi 2005) ja Pieni mietiskelykirja (Tammi 2006) tuntomerkkejä. Jopa vakavimpiakin teemoja käsitellessään Heli haluaa valaa uskoa ja tahtoa parempaan.

Heli asuu tällä hetkellä Kemiönsaarella. Ehtymätön aiheiden aarreaitta on paitsi oma elämä ja perhe – puoliso Heikki sekä kissasisarukset Okko ja Oona – myös läheiset ja ystävät. Heidän lisäkseen luonto ja joogaharrastus ovat Helille rakkaita.

Länsi-Uusimaan pakinoitsijalta kirja

Länsi-Uusimaa

joulukuuta 2008

Länsi-Uusimaassa viikoittain pakinoitseva Heli Ilaskari on kerännyt kirjaksi kokemuksensa, kun hän ja miehensä Heikki Ilaskari kyllästyivät kotimaan pimeyteen ja oravanpyörämäiseen kiireeseen ja muuttivat Kanariansaarille. (...) Ilaskarit asuivat aidossa kanarialaisessa kylässä, ja kirja tutustuttaa nyt entistä tarkemmin paikallisiin persoonallisuuksiin ja riipaiseviin ihmiskohtaloihin.

Onko mahdollista karata oravanpyörästä?

Ilmoituslehti

marraskuuta 2008

Jos lähtee pimeästä, loskaisesta ja koleasta Suomesta etelään ja yrittää järjestää arkensa pienessä kylässä "onnellisilla saarilla" pitää kuitenkin valmistautua yllätyksiin. Heli kuvaa niitä hiljaisella huumorilla. Hän tarkkailee ympäristöään ja kohtaamiaan ihmisiä ja kuvaa heitä hyväntahtoisesti. Kulttuuritörmäys on silti melkoinen. Kaikki (esim. nettiyhteydet ja posti) toimii Suomeen verrattuna aivan toisella tavalla. Tätä hän myös kuvailee osuvasti ja hauskasti. (...) Kirjan on mukavasti kuvittanut valokuvillaan Heikki Ilaskari.

Rohkea ratkaisu

Matkalehti

maaliskuuta 2009

Heli Ilaskari on kirjoittanut elävän ja hauskan dokumentin elämänmuutoksesta, jonka teki puolisonsa Heikin kanssa. Pariskunta möi omaisuutensa, pakkasi tärkeimmät tavaransa kolmeen matkalaukkuun ja muutti aitoon kanarialaiseen kylään. Elämästä uudessa kotimaassa kertoo kirja Oravanpyörästä Onnellisten saarelle.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.