Panoraamoista illuusioihin

Panoraamoista illuusioihin

Realiteeteistä ja harhoista 1900-2000 -luvuilla

Anneli Alatalo

Romaanit & novellit

ePUB

1,0 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528048367

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.08.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
19,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
1900-luvun sodista ja ihmisen taistelusta köyhyyden keskellä syntyy realiteetti, joka ei poistu. Espoon Alkutieltä alkaa Aakun ja Eimin tarina, joka jatkuu heidän lastensa ja lastenlastensa kautta. Inhimillisen elämän monimuotoisuus muodostaa panoraamoista illuusioihin jatkuvan ulottuvuuden, joka poikii 2000-luvun alati muuntuvia ilmiöitä. Ihmisen riisto ja kamppailu onnellisesta elämästä jatkuu muuttaen vain muotoaan. Aakun ja Eimin tarina jatkuu scammerien kautta aina ilmastomuutokseen ja uuteen taisteluun elämästä ja kuolemasta. Mitä vielä?
Anneli Alatalo

Anneli Alatalo

Yhdeksän vuotta Suomea kohdanneen viimeisen sodan päättymisestä synnyin Helsingissä ja asuin lyhyen ajan lapsuuttani Järvenpäässä kodissa, jossa asui isoäitini ja hänen tyttärensä ja poikansa, isäni, perheineen. Muistikuvia jopa tuosta ajasta on jäänyt pienen alle kouluikäisen lapsen mieleen. Puhumattomuuden kulttuuri vuosien mittaan, vaikeus tunteiden ilmaisuun ja ihmisen merkitys tekemisineen puhutteli niin syvästi, että suomen kielen opettajuuden lisäksi minusta tuli psykologi, ihmismielen ja kehon syvätutkija ja salojen selvittelijä. Panoraamoista illuusioihin kuvaa matkaa realiteeteista harhoihin ja harhoista ihmisen alituiseen riistoon ja pettämiseen. Taistelu elämästä ja kuolemasta ei pääty koskaan. Ihmisen osa, seikkailu.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite