Paratiisi hallitus osa 1

Paratiisi hallitus osa 1

Jukka Tapani Järvinen

Talous & johtaminen

ePUB

1,5 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528056775

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 24.05.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
62,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tässä kirjassa kerrotaan, että miten rahat maapallon eri mailla riittää ihmisille ja luonnon eläimille ja myös tulevaisuudessa. Kerrotaan myös vauvantekolain merkitys ja sen toteutus. Siis maapalloa ja sen eläimiä ja eläimien elinympäristöjä eri metsissä ja uudelleen istutetuissa metsissä pitää suojella ja ehkä myös puuttomia savanneja pitää suojella eikä siis aina istuteta uusia metsiä. Uusien metsien siemenet otetaan lähimetsistä ja kasvatetaan taimitarhoissa eli eri kasvihuoneissa.

Eikä vain liiallista ihmisten asutusta maapallolla ja hänen ruokavaliota ja asumista. Pitää siis aina muistaa luonnonsuojelu ja pienempi ihmisten väkiluku maapallolla ja eri maissa. Tämä voi olla jo 100 vuoden päästä mahdollinen jos vauvantekolakia noudatetaan vuosittain. Tämä ihanneväkiluku voi olla 700 000 000 - 2 000 000 000. Tämä on siis myös arvokasta ihmispopulaatiota eri valtioiden keskellä maapallolla yhteensä. Mutta ei siis ihminen ole ainoa arvokas eläin maapallolla.

Idea on myös, että enin osa ihmisiä asuu kaupungeissa, jotka ovat tulevaisuudessa saasteettomia, kun käytössä jatkossa on sähköautot ja tehtaiden savupiiput ovat myös saasteettomia suodatuksien kanssa. Puistoja ja suihkulähteitä eli viherrakentamista voi myös olla enemmän kaupungeissa. Ja siksi, että myös lintuja päästään ruokkimaan.

Politiikka tulee olla jatkossa Paratiisi-politiikkaa ihmisten syntyvyyden suhteen ja maailman rahapolitiikan suhteen. Että ihmisten kesken rahat riittää kaikille. Luonnonsuojelu ja metsien uudelleen istutus tulee toimia jatkossa yhä paremmin. Ja metsien hyvinvointi tulee riippua jatkossa ihmisten hyvinvoinnista eli metsien uudelleen istutus tärkeätä luonnonsuojelua ja parempi eli pienempi ihmisten väkiluku maapallolla.

Ja hyvinvointia voi olla yhä paremmin eri ihmisten välillä, jotta työaika, vapaa-aika ja perhe-elämän hyvinvointi kodeissa ei ole rahasta kiinni, kun ihmisväkiluku mm. kaupungeissa on tulevaisuudessa pienempi. Ja koteja riittää kaikille, kun asutaan enemmän puhdas ilmasto ja sähköautot kaupungeissa. Rahaa on helpompi käyttää ja ansaita hyvinvointia varten, kun on koti, asunto missä asua eli kaupungeissa enimmäkseen.

Tässä kirjassa kerrotaan myös hallituksen vastuualueet ja tehtävät yhteiskunnassa. Uusina sosiaalirahoina on perustulo, terveysraha, palkka, alennettu palkka ja työttömyyseläke, -korvaus. Ja aiemmat voi unohtaa.

Ihmisen historiaa, kulttuuria, psykologiaa ja elämänfilosofiaa on myös kerrottu.
Jukka Tapani Järvinen

Jukka Tapani Järvinen

Olen käynyt peruskouluasteet 1-9 ja Lukion 1-3 ja Helsingin teknillisen oppilaitoksen.

Olen vapaa-ajalla opiskellut politiikkaa TV:stä. Ja käynyt myös eduskuntatalolla täysistunnoissa.

Virukset ovat ongelmallisia tauteja ja yksi hoito voi olla tulitikkuterapia, jolloin myös yleiskunto ja luusto vahvistuu. Lue mm. tästä tulitikkuterapiasta minun "Ihmisen terveys" kirjasta, koska tässäkin pitää ottaa erilaisia asioita huomioon. Tämä tulitikkuterapia kannattaa ottaa kuitenkin ennen kuin lääkäri on määrännyt mm. erilaisia kolmiolääkkeitä. Eli myös pois voi ne kolmiolääkkeet määrätä. Näiden kanssa tulee erilaista pahoinvointia tulitikkuterapian kanssa, joka ei ole oikein. Kaikki lääkkeet eivät ole haitallisia tulitikkuterapian suhteen.

No itsellenikin tuli se korona virus ja tulitikkuterapia auttoi kummasti. Voi olla, että lääketieteestä löytyy myös oikeita lääkkeitä mm. koronaviruksen parantumista varten ja että korona virus myös kokonaan parantuu. Myös alkoholisti kannattaa jonkin verran olla ja ostaa elintarvikekauppojen valmisruokia, ym. muita hedelmiä ja vihanneksia ja juureksia ja tehdä itse eri ruokia jos osaa ja jaksaa. Ja kuntoharrastus tulee aina olla.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite