Perintö

Perintö

Reija Lammi

Kovakantinen

148 sivua

ISBN-13: 9789528049623

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.10.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
18,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tarina sisältää romanttisen kasvumatkan, jonka aikana lukija pääsee tutustumaan lukuisiin erilaisiin tunnemaailmoihin.

Sara on luonut itselleen menestyksekkään uran taidemyyjänä haasteistaan huolimatta. Hän on juuri lyönyt lukkoon elämänsä parhaimman kaupan ja suunnitellut itselleen pitkän kesäloman Firenzen huolettomassa kaupunkimiljöössä.

Lomasuunnitelmat kuitenkin kariutuvat yllättävän perinnönjaon seurauksena, ja Sara joutuu matkaamaan syrjäiselle paikkakunnalle selvittämään perintönä saadun talon myyntiä.

Perintötaloon tutustuessaan Sara ei vielä tiedä, millaiseen seikkailuun hän on sukeltamassa. Hän on turhautunut lomasuunnitelmien kariutumisesta, eikä taloon asettumista helpota karkaileva kaupunkilaiskissa. Oman haasteensa kesään tuo myös komea remonttimies, joka on palkattu korjaustöitä varten jo ennen Saran tädin kuolemaa.

Kesä on täynnä orastavaa romantiikkaa sekä jännittäviä kohtaamisia talon näkymättömien suojelijoiden kanssa. Muutaman talolla vietetyn viikon jälkeen Sara ei ole enää varma, haluaako hän myydä talon vai pitää sen itsellään. Yksi asia on kuitenkin varmaa, edessä oleva kesä tulee mullistamaan Saran elämän kokonaan.
Reija Lammi

Reija Lammi

Reija Lammi on tuore kirjailija, joka on lähtenyt tutkimaan kirjoittajan lahjojaan eri tyylisillä kirjoilla. Tähän mennessä julkaistuina kirjoina löytyy tietokirja, englanninkielinenn runokirja sekä uusi uunituore lyhytromaani romanttisesti sävytetystä kasvumatkasta. Seuraavina kirjaprojekteina häämöttää nuortenromaani, kuvitettu lastenkirja, henkilötarina sekä muutama uusi tietokirja.

Ensimmäisen julkaistun kirjan jälkeen (2019) Reija Lammi koki löytäneensä todelliset lahjansa ja piilossa olleet kykynsä tarinan kertojana.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite