Pettäjäloukku
Uutuus

Pettäjäloukku

Saara Tani

Pehmeäkantinen

200 sivua

ISBN-13: 9789528035671

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 13.10.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
19,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Pettäjäloukku on sekä naurettava että synkkä tarina kolmekymppisestä Hennasta, joka petettynä, pettyneenä sekä kostonhaluisena päättää aloittaa kaksoiselämän pettäviä miehiä pyydystelevänä supernaisena. Henna, joka käyttää peitenimeä Niina, on saanut tarpeekseen pettäjämiehistä jokaisella mahdollisella tavalla. Hän on eronnut pettäjäavomiehestään, ja astuttuaan monen vuoden tauon jälkeen sinkkujen seurustelumaailmaan hän järkyttyy suuresta määrästä parisuhteessa olevia miehiä, jotka tekeytyvät sinkuiksi ja etsivät salaa seuraa työmatkoillaan ja lounastauoillaan vaimojensa pahaa aavistamatta.

Tämän seurauksena Henna perustaa projektin itselleen, Pettäjäloukun, jonka tarkoituksena on pyydystää pettäjämiehet itse teossa, paljastaa heidät puolisoilleen ja näin ollen antaa puolisoille takaisin valta päättää tulevaisuudestaan itse. Hennan projekti lähtee silti hyvin pian lapasesta, sillä onhan muiden elämiin sekaantumisessa aina omat riskinsä ja seuraamuksensa.

Mutta mikä on hänen projektinsa syvempi tarkoitus? Ja mitä tapahtuu, kun Henna rakastuu kesken peitehommien?
Saara Tani

Saara Tani

Saara Tani on valtiotieteiden maisteri, joka on kiinnostunut laajasti yhteiskunnasta, ihmisistä, suhteista, tunteista ja herkkyydestä, sekä sukupuolten tasa-arvosta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.