Pintani alla on kohtauspaikkamme

Pintani alla on kohtauspaikkamme

Runoja

Päivi Kaunela , Uusi historia ry 204216 (Ed.)

Pehmeäkantinen

52 sivua

ISBN-13: 9789527352052

Kustantaja: Uusi Historia Ry

Julkaistu: 03.12.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
15,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Päivi Kaunelan runoissa pohditaan syvällisesti ihmiselämää. Katharsiksen kokemusta, rakkautta, pelkoa, surua ja traagisen onnen tunnetta. Runot ovat kauniin koruttomia. Niissä kosketellaan ihmisen perimmäisiä tuntoja ja ne ovat sen vuoksi ajattomia.
Päivi Kaunela

Päivi Kaunela

Päivi Kaunela on nuoruudestaan asti seurannut läheltä Matti Puolakan filosofista elämäntyötä aikakauden jyrkässä murroksessa. Hän on toiminut mm. suomettumista koskevassa tutkimusryhmässä ja kirjoittaa parhaillaan ystäväpiirimme historiikkia. Hän on myös Uusi historia ry:n hallituksen jäsen. Päivin kirjoituksia on luettavissa täällä: https://humanpath.net/author/paivi/

Runokirja on omistettu Matin muistolle.

Uusi historia ry 204216

Uusi historia ry 204216 (Ed.)

Uusi historia ry:n tarkoituksena on edistää suomalaisen filosofin Matti Juha Puolakan elämäntyön julkaisemista ja siitä käytävää keskustelua ja tutkimusta Suomessa ja kansainvälisesti sekä liittää se esihistoriaa, historiallista aikaa, filosofian historiaa sekä ihmiskunnan eloonjäämisstrategioita koskevaan uuteen tutkimukseen. Puolakan filosofian syntyhistorian tutkiminen ja siihen liittyen Suomen lähihistoriassa ja nykytilanteessa tapahtuneiden vääryyksien oikaisu kuuluu olennaisesti hänen elämäntyönsä vaalimiseen.

Yhdistys on julkaissut myös teoksen Pelastuuko Euroopan unioni - EU:n systeemikriisi, aikakauden olemus ja globaaliyhteiskunnan muodostuminen.

Lisätietoja https://humanpath.net

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.