Pirulliset tarinaulottuvuudet

Pirulliset tarinaulottuvuudet

Juha Rahkonen

ePUB

473,2 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523305854

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.06.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Pirulliset tarinaulottuvuudet-kokoelma pitää sisällään monta novellia, joissa esiintyy demoneita ja kaikenlaisia muitakin olentoja. Joissakin kirjailija seikkailee itsekin. Sisältää kauhua, fantasiaa ja tieteisfiktiota. Kyseessä on ensimmäinen kokoelma, muut kirjat ovat romaaneja. Jatkoakin tällä voi olla luvassa, mikäli hän vielä innostuu novelleja kirjoittamaan. Pääpaino on kuitenkin romaanikäsikirjoittamisessa.
Juha Rahkonen

Juha Rahkonen

Juha Rahkonen (1983-) on tehnyt kirjoja vuodesta 2001 lähtien nauttien suuresti kirjoitusprosessista. Useimmat kirjat ovat saataville ekirjoina. Hän on tehnyt fantasiaa, tieteisfiktiota ja kauhua. Novelleja löytyy kokoelman verran, sitten lyriikkaa ja runoja. Kaiken lisäksi on kirjoittanut muistelmateoksen elämästään. Hän on suuri kirjojen, elokuvien, musiikin ja videopelien ystävä, jota ei voi syyttää mielikuvituksen puutteesta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.