Punaiset viinimarjat

Punaiset viinimarjat

Kaarina Wolff de

Pehmeäkantinen

252 sivua

ISBN-13: 9789524980647

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.03.2008

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
23,22 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Iltapäivälehden lööppi kirkuu uutista jossain päin sattuneesta perhetragediasta. Se ei ole omiaan kohentamaan Hannin viikonlopputunnelmaa. Iäkäs isäpuoli odottelee mökille marjanpoimintaan. Mies oli kieltäytynyt lähtemästä mukaan. Oli riidelty, tietenkin taas Aleksista. Mies on vankasti sitä mieltä, että aikuinen poika on lopultakin karisteltava esiliinannauhoista. Isäpuolen rauhalliset muistelot sekä sisaren pikkuhuolet ärsyttävät Hannia, hän on koko ajan kuin tulisilla hiilillä. Täytyy ylittää itsensä, on esitettävä rauhallista ja ystävällistä, vaikka kännykästä tulvii huolia, huonoja uutisia, epätoivoa.

Keski-ikäinen Hanni käy marjapensaan suojassa kirvelevin tuntein läpi itseään sekä Aleksin elämää. Mikä meni vikaan pojan kohdalla? Miksi ollaan nyt tässä tilanteessa? Eikö äidin työ ole jo tehty, milloin vanhemman vastuu loppuu? Pelko jäytää mieltä: kertooko maanantain iltapäivälehti jo Aleksin viikonlopusta?
Kaarina Wolff de

Kaarina Wolff de

Kaarina de Wolff kuuluu suuriin ikäluokkiin (s.1945), kirjoittelee eläkepäiviensä ratoksi. Koulutukseltaan hän on valtiotieteen maisteri. Työikä hupeni mielenkiintoisissa tehtävissä ammattijärjestössä, tilaa ei tällöin ollut kirjoittamiselle.
Eläkkeelle jäätyään hän on julkaissut kirjan talonrakentamisesta naisen näkökulmasta: Oma tupa ja takka, Pilotkustannus 2006.

BoD:n kautta on julkaistu seuraavat kirjat: Oolantia suomeksi, 2006 (viihdyttävä, omiin kokemuksiin perustuva kertomus eräästä kesästä pienellä saarella), Punaiset viinimarjat, 2008 (kertoo äidin tunteista, kun aikuisen pojan elämä on suistunut pahasti raiteiltaan), Naisten juttuja, 2010 (mukaansa tempaava romaani toimiston naisista) ja Rakkahin sisko, 2014 (muistelmateos sisarusten väleistä, sairaudesta ja kuolemasta. Tapahtumapaikkana Kalifornia).

Website: www.kaarinadewolff.fi

Punaiset viinimarjat

Kaupunkiuutiset

elokuuta 2008

Kaarina de Wolff on julkaissut kolme kirjaa lyhyen ajan sisällä. Kolmas kirja, Punaiset viinimarjat on hänen ensimmäinen todellinen romaaninsa. Juoni kantaa alusta loppuun.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.