Pyrypallon taikaa 2
Uutuus

Pyrypallon taikaa 2

Juha Mäntylä

Osa 2 tästä sarjasta

ePUB

118,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528014249

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.10.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Veikko ja Uolevi ovat jälleen vauhdissa ja pelastamassa joulua.

Pyrypallon taikaa 2 -joulutarinavihko sisältää kaksi kertomusta siitä, miten joulu voi muuttaa kahden vanhan miehen elämän. Uolevi ja Veikko heräävät lumettomaan jouluaaton aattoon. Heidän jouluiselta ystävältään tontulta tulee pyyntö saapua korjaamaan tilanne tai jouluaatto peruuntuisi, koska joulupukki ei pääsisi jakamaan lahjoja. Miten käy kun kaksi höperöä, mutta koulunsa käynyttä, miestä ottaa tehtävän hoitaakseen.

Vihon toisessa tarinassa Veikon ja Uolevin on huolehdittava joulupukin poroista siihen saakka kunnes on aika lähteä jakamaan paketteja. Veikon onni on se, että porot saapuvat Uolevin pihamaalle mutta miten Uolevi saa pidettyä uteliaan muorinsa erossa poroista niin että porot jäisivät vain hänen ja Veikon tietoisuuteen.
Juha Mäntylä

Juha Mäntylä

Mäntylän tuotanto sisältää niin runoutta kuin dekkareita, sekä myös lastenkirjallisuutta. Hänen tunnetuimpiaan teoksia ovat ns. jazz-romaanit: Audrey, rakkaani (2015), Milt (2016), Milt, jazzin kuningas (2017) sekä Olet valoni, Audrey (2018). Mäntylä on kirjoittanut myös laulaja Juhamatin elämäkerran nimeltään Juhamatti - Elämä on hyvä. Muita hänen tunnettuja teoksia ovat mm. Kuka tahansa osaa lentää sekä hänen toimittamansa Joulukalenteri hyväntekeväisyyspokkarit.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.