Raskaita Runoja

Raskaita Runoja

Mika Suojanen

Pehmeäkantinen

80 sivua

ISBN-13: 9789527301067

Kustantaja: Pääjalkainen

Julkaistu: 09.10.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
20,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Filosofiasta tohtoriksi väitelleen Mika Suojasen esikoisrunoissa maailmaa katsotaan runoilijan ja filosofin silmin.
Keskiössä ovat elämän äärimmäiset perusasiat: ruoka ja juoma, kuiva ja lämmin nukkumapaikka sekä seksuaalisuus. Nämä perusasiat kietoutuvat ihmisarvoon tai sen puuttumiseen. Keille ihmisarvoa jaetaan, ja millä perusteella? Miltä pohjalta joku ihminen on arvokas, joku toinen ei ole?
Epäoikeudenmukaisuus ja toivottomuus tuottavat väkivaltaisia ajatuksia. Runoissa mellastavat zombit, ja ihmisliha maistuu. Splatteria ja muita väkivallan kuvastoja kannattelee kuitenkin tiukka filosofinen ajattelu sekä omaperäinen ja tarttuva runokieli. Olemme klassisen runojatkumon ytimessä. Myös Mika Suojanen kirjoittaa elämästä ja kuolemasta.
Mika Suojanen

Mika Suojanen

Turkulainen Mika Suojanen on tutkinut mielen ja psykologian filosofiaa ja väitellyt tohtoriksi havainnonkokemuksesta. Häntä kiinnostavat mielen toiminnot ja ihmisen tekojen selitys. Hän on julkaissut toistakymmentä tutkimusta sekä novellikokoelman. Taiteessa hänen alueitaan ovat kaunokirjallisuus, videotaide ja käsitetaide.
Mika Suojanen on myös aktiivinen reserviläinen ja perehtynyt selviytymistaitoihin luonnossa. Hän on elänyt asunnottomana ja nukkunut metsässä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.