Riikinkukon siiven alla

Riikinkukon siiven alla

Pieni päiväkirja omasta ajastamme

Pirjo Marjut Vega-Brandt

Romaanit & novellit

ePUB

551,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528040712

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.06.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
16,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Riikinkukon siiven alla-kokoelman novellit muodostavat jatkokertomuksen, jossa anonyymin sosiaalisen median keskustelukulttuurin luomat jännitteet purkautuvat vaarallisiksi sivuraiteiksi "oikeaan" elämään. Kertomus alkaa keskustelupalstoilta, levittäytyy Suomen kesään, Itämeren risteilylle ja Lähi-Idän pakolaisleireille. Sinjar-vuorten varjosta osa matkalaisista saa mukaansa ikivanhan suojelusenkelin. Pohjolaan paltaan Toscanan viinitilojen ja Lago Di Gardan serpentiiniteiden kautta. Elämä jatkuu ja kukoistaa sekä Suomessa että Ruotsissa. Paha saa palkkansa Dala-joen aurinkoisilla kevätjäillä Pohjois-Upplannissa. Vai saako se?
Pirjo Marjut Vega-Brandt

Pirjo Marjut Vega-Brandt

Pirjo Marjut Vega-Brandt kirjoitti ensimmäisen kirjansa 70-vuotiaana. Hän on julkaissut kaksi painettua kirjaa suomen kielellä ja englanninkielisen käännöksen ensimmäisestä, joka on osittain elämänkerta. Hän on asunut ulkomailla viisikymmentäkaksi vuotta, USA:ssa, Kolumbiassa ja Ruotsissa, nykyisin Pohjois-Upplannissa, Dala-joen alajuoksulla miehensä kanssa ja aikuisia lapsia aika ajoin vuoronperään tilapäiskortteerissa yläkerran vierashuoneessa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite