Rohkea rakkaus

Rohkea rakkaus

Seitsemän askelta taianomaiseen läheisyyteen

Elina Masih, Jussi Rinne

Elämäntaito & käytännön oppaat

Pehmeäkantinen

252 sivua

ISBN-13: 9789528002017

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.07.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
100%
22,70 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Jos haluat rakentaa elämäsi rakkaudelle ja läheisyydelle, niin lue tämä kirja.

Kirja on Sinulle, joka haaveilet onnellisesta perhe-elämästä, taianomaisesta läheisyydestä ja rohkeasta rakkaudesta. Kirjan sisältämät harjoitukset auttavat ottamaan konkreettisia askeleita itsensä tuntemiseen ja parisuhteen värähtelyihin kohti taianomaista läheisyyttä.

Mä kokeilin mun mieheen ja se toimi. -Noora

Ps. Sopii myös miehelle, joka haluaa ymmärtää naista ja vähän itseäänkin. -Jussi


Tämä on Elinan ja Jussin esikoiskirja. Kirjoittajat ovat aviopuolisoita ja kahden pienen lapsen vanhempia. Heillä on yhteinen yritys nimeltä Rohkeus ja rakkaus.

Elina on rohkeuteen erikoistunut Sosionomi YAMK, NLP-Master ja NLP-Coach, sekä ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja ja hänellä on pitkä kokemus erilaisten perheiden kanssa työskentelystä. Jussi on finanssimaailmasta ja hän tuo kirjassa miehen näkökulmaa asioihin.

Elina on työnsä kautta nähnyt, miten pienistä pelon askeleista alkanut katkeruus jatkuu syöksykierteen lailla vieden ihmisten psyykkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista vuosia, pahimmillaan vuosikymmeniä.

Sinä haluat kulkea mieluummin rohkean rakkauden askeleita. Aina on hyvä hetki pysähtyä ja rakentaa väreilevän kaunis hetki, jossa sinua halutaan henkisesti, fyysisesti ja seksuaalisesti.

Sinun on turvallisempi olla ja hengittää, kun tiedät, miten olet kontrollissa ja miten voit vapaasti löysätä kontrollin pois. Kun ymmärrät intohimon ja läheisyyden salaisuuden sekä rohkean ja rakkaudellisen viestinnän pelisäännöt.
Elina Masih

Elina Masih

Jussi Rinne

Jussi Rinne

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite