Ruostuneet raiteet

Ruostuneet raiteet

Ervo Ravas

ePUB

408,6 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789515687487

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.08.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
RUNOKIRJA

Kepeiden kolumnien ja parin dekkarin jälkeen kirjoittaja on vaihtanut tyylinsä proosasta lyyrisempään ilmaisuun. Kokeileva muutos on myös salanimellä kirjoittaminen. Se tuntui tekijän itsensä mielestä jollakin tapaa oikeammalta.
Runot on kirjoitettu pitkällä aikavälillä, mutta melankolinen perusvire säilyy samanlaisena jopa toistuvasti. Kirjoittaja yllättyi itsekin, miten tärkeitä valo ja kesä ovat hänelle. Niiden käsittely on yhtä helppoa kuin rakkaudesta kirjoittaminen vaikeaa.
Ajatus, että kirjan runoista synkimmätkin ovat syntyneet onnellisempana aikana kuin mitä maailma nyt elää, ei taida lohduttaa ketään.
Ervo Ravas

Ervo Ravas

Ervo Ravas on runoilijana nuorempi kuin oikea minänsä, mutta iällä ei liene isoa merkitystä. Kirjailijana hän on yhä edelleen lupaus, mikä saattaa olla pysyvä olotila. Kukaan ei ole niin sanonut, mutta hän on joutunut sen itse toteamaan.
Kaupungissa ikänsä asuneena hänellä on romanttinen käsitys elämästä maalla. Sitä tunnetta ovat ruokkineet kymmenet tai jopa sadatkin vanhat elokuvat. Oma mielikuvitus on lisännyt siihen vielä osansa.

Motto:
Jos vielä laulutaidon jostain saisin
maljan täyden kunniaksi kumoaisin

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.